Τα Ασιατικά Χάντικαπ ήρθαν στην Betshop!

Μια σημαντική και άκρως ευχάριστη για τους παίκτες προσθήκη, πραγματοποίησε στην πλατφόρμα της η Betshop. Ο λόγος, για τα περίφημα Ασιατικά Χάντικαπ.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια αγορά που ενδιαφέρει την πλειοψηφία των χρηστών. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Ασιατικό Χάντικαπ μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε πίσω το ποντάρισμά μας, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, αν ποντάρουμε σε μια ομάδα να κερδίσει με Ασιατικό Χάντικαπ -1, τότε το ποντάρισμά μας θα επιστραφεί, αν η ομάδα που επιλέξαμε κερδίσει τελικά με ένα γκολ διαφορά. Φυσικά, αν καταφέρει και πάρει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά και άνω, τότε το στοίχημά μας είναι έγκυρο.

Ως εκ τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι τα Ασιατικά Χάντικαπ αποτελούν εξαιρετική επιλογή, αφού συνδυάζουν ελκυστικές αποδόσεις και μειωμένο ρίσκο. Είναι  πολύ θετικό το γεγονός, ότι ο παίκτης έχει την πιθανότητα τουλάχιστον να μη χάσει τα χρήματά του, έστω κι αν δεν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του. Για το λόγο αυτό άλλωστε, τα Ασιατικά Χάντικαπ είναι ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος.

Η Betshop λοιπόν, αφουγκράστηκε αυτή την ανάγκη των πελατών της για την επιλογή του Ασιατικού Χάντικαπ, και το έφερε στις αγορές της, ικανοποιώντας μια ακόμα επιθυμία τους. Έτσι, μεταξύ των αγορών που προσφέρει στους χρήστες η ιστοσελίδα, μπορεί κανείς πλέον να εντοπίσει και τα Ασιατικά Χάντικαπ.