Το Βάλτερ Φερέτι – Τσιναντέγκα παίζει στην Bet365

Η Βάλτερ Φερέτι αντιμετωπίζει τη Τσιναντέγκα (02:00), για την 12η αγωνιστική της Primera Division στη Νικαράγουα, και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα για τη Βάλτερ Φερέτι, μετά από εκείνες κόντρα σε Μανάγκουα (0-1 εντός) και Χαλάπα (2-0 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Γιουβέντους, εκτός, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1, με τον Βιγιαλπάνδο στο 36′ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της, μειώνοντας προσωρινά σε 3-1. Σημειώθηκε No Goal και Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε τελευταία εντός της, έχει απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Τσιναντέγκα, με μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Μανάγκουα, εντός, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, μετά από το τέρμα που δέχθηκε στο 81ο λεπτό. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε τελευταία εκτός της δεν πανηγύρισε νίκη, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις