Το Μαγκάι – Γιανγκόν παίζει στην Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

Η Μαγκάι αντιμετωπίζει την Γιανγκόν (11:30), για την 10η αγωνιστική της National League, και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μαγκάι, στις οποίες και μετράει από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Σαν Γιουνάιτεντ, εντός, με την οποία έμεινε στο 1-1. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία εντός της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την Γιανγκόν, μετά από οκτώ αναμετρήσεις, με απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την Αγεγιαγουάντυ Γιουνάιτεντ, εκτός, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Μόλις μια ήττα στα 13 τελευταία εκτός της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη έξι νίκες και έξι ισοπαλίες.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις