Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (22/12). Ξεχωρίζει η αγωνιστική δράση στη Serie A, παιχνίδια έχουμε, παράλληλα, σε Κύπρο, Πορτογαλία και Ισπανία, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα ματς της ημέρας, μέσα από το Betarades.gr.
Δοκιμασία στη Φλωρεντία για Νάπολι, προβάδισμα για Ρόμα
Με την παράδοση στο μέρος της η Κάλιαρι υποδέχεται τη Σασουόλο. Η Κάλιαρι παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σασουόλο σε όλες τις διοργανώσεις. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Φιορεντίνα με τη Νάπολι στην έδρα της πρώτης. Η Νάπολι παραμένει αήττητη στα οχτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φιορεντίνα σε όλες τις διοργανώσεις. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Ρόμα κόντρα στην Κιέβο. Η Ρόμα επικράτησε από το ημίχρονο στα πέντε από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Κιέβο σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη αποστολή θα έχει στον ιταλικό Βορρά και την έδρα της Τορίνο η Τζένοα. Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τορίνο με αντίπαλο την Τζένοα σε όλες τις διοργανώσεις.
Συνεχίζεται η κούρσα για την κορυφή
Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό μενού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, εκεί όπου Λαμία, Άρης, Απόλλων Σμύρνης και Αγροτικός Αστέρας μοιάζουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης για την άνοδο. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης – Πανσερραϊκός, Τρίκαλα – Πανθρακικός και Άρης – Χανιά.
Ντέρμπι στη Λισαβόνα, ντεμπούτο Ζόρζε Σιμάο στην Μπράγκα
Αμφίρροπη αναμένεται η μάχη της Νασιονάλ με την Μποαβίστα στην έδρα της πρώτης. Σημειώθηκε under 2,5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Νασιονάλ με αντίπαλο την Μποαβίστα σε όλες τις διοργανώσεις. Παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπράγκα ο νέος προπονητής της, Ζόρζε Σιμάο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του κόντρα στη Μορεϊρένσε. Η Μπελενένσες υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο ντέρμπι της πόλης. Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπελενένσες για το πρωτάθλημα.
Απελπιστική η Ανόρθωση
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, που θα σηματοδοτήσει και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2016. Από τη μια ο εξαιρετικός εντός έδρας Εθνικός Άχνας θα υποδεχθεί την τρίτη ΑΕ Λεμεσού με στόχο να της κάνει τη ζημιά, ενώ από την άλλη η τραγική εδώ και καιρό Ανόρθωση θα υποδεχθεί τον κάκιστο Άρη Λεμεσού έχοντας εκπληκτική παράδοση.
Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους «16»
Ολοκληρώνεται σήμερα, με τέσσερις επαναληπτικούς, η φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας. Για «κλείδωμα» της πρόκρισης οι Θέλτα, Αλαβές και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Εσπανιόλ φιλοξενεί την Αλκορκόν στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1 της Μαδρίτης.