Κουπόνι Πάμε Στοίχημα: Η «ακτινογραφία» των αγώνων της ημέρας (21/06)

kouponi stoiximatos

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με τα παιχνίδια στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών να παίζουν σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν εμβόλιμες σε Α’ Φινλανδίας, Α’ Βραζιλίας και Α’ και Β’ Αργεντινής. Επίσης δράση υπάρχει στην Αμερική, τη Νότια Κορέα, τον Ισημερινό, τη Λιθουανία και τη Λευκορωσία. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά ματς μέσα από το Betarades.gr.

Ρωσία – Πορτογαλία

Μόνο για νίκη παίζει σήμερα η Πορτογαλία κόντρα στη Ρωσία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Οι Ίβηρες ξεκίνησαν με ισοπαλία κόντρα στο Μεξικό και αν δεν κερδίσουν και σήμερα, θέτουν σε κίνδυνο την πρόκριση. Απ’ την άλλη, οι Ρώσοι έκαναν πρεμιέρα με το εύκολο 2-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, αλλά σήμερα ο πήχης ανεβαίνει πολύ.

Μεξικό – Νέα Ζηλανδία

Το Μεξικό κοντράρεται με τη Νέα Ζηλανδία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας. Από το ισόπαλο 2-2 με την Πορτογαλία έρχονται οι Μεξικανοί, ενώ οι Νεοζηλανδοί ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τους Ρώσους με 2-0. Μόνο τη νίκη θέλουν αμφότερες, 5/5 νίκες μετρά το Μεξικό στις μεταξύ τους συναντήσεις (επίσημα και φιλικά ματς).

Ποια θα κάνει το πρώτο βήμα;

Η Τενερίφη φιλοξενεί σήμερα τη Χετάφε στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου της Σεγούντα Ντιβισιόν (το προσεχές Σάββατο ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη). Θυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, ενώ αμφότερες οι μεταξύ τους συναντήσεις για την κανονική διάρκεια έληξαν ισόπαλες.

Πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής

Με τις σημερινές τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική στην Α’ Λευκορωσίας. Η Σλάβια υποδέχεται την Ντνιεπρ  Μογκίλεφ, η προτελευταία Ίσλοχ φιλοξενεί τη Βιτέμπσκ και η 5η Νερμάν Γκρόντον δοκιμάζεται στην έδρα της Ντιναμό Μπρεστ.

Για μια θέση στους “16”

Ολοκληρώνεται σήμερα ο τρίτος γύρος του κυπέλλου Νορβηγίας, με το παιχνίδι της Γιερβ κόντρα στην Ασάνε. Το παιχνίδι είναι εξ’ αναβολής και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρόζενμποργκ, εντός έδρας.

Τελευταία δράση πριν την διακοπή

Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Στις 18:00 η Σούντουβα φιλοξενεί την Ατλάντας, ενώ δυο ώρες αργότερα, η Τρακάι υποδέχεται την Ουτένις Ουτένα. Είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν από την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να επιστρέφουν στην δράση σε ένα μήνα από τώρα.

Τσεχία U21 – Ιταλία U21

Τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση θα ψάξει να βρει σήμερα η Τσεχία, μετά και από την ήττα στην πρεμιέρα. Αντιθέτως, η Ιταλία θέλει να κάνει το 2×2 και να τα δώσει όλα για την πρώτη θέση, στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία.

Γερμανία U21 – Δανία U21

Με μόνο στόχο την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, θα παραταχθεί σήμερα η Γερμανία, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, περιμένοντας και το όποιο στραβοπάτημα από την Ιταλία. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε στα προκριματικά, η Δανία, που θα παίξει για κάτι το θετικό.

Μεγάλη μάχη στο «Jeonju World Cup», τον πρώτο λόγο η Ούλσαν

Στην έδρα της Σανγκτζού Σανγκμού δοκιμάζεται η Ντράγκονς. Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ντράγκονς για το πρωτάθλημα. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Μότορς με τη Γκάνγουον στην έδρα της πρώτης. Σημειώθηκε no-goal στα επτά από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της Μότορς για το πρωτάθλημα. Το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση της νίκης αποτελεί η Ούλσαν κόντρα στην Τσέτζου Γιουνάιτεντ. Σημειώθηκε over 2,5 και goal-goal στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σεούλ για το πρωτάθλημα.

Να σπάσει το ρόδι θέλει ο Καπέλο, φαβορί η Τιαντζίν Τσουαντζιάν

Το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κίνας είναι η Τιαντζίν Τσουαντζιάν, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Χεϊλονγκτζιάνγκ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Τσιανγκσού Σουντιάν θέλει να πανηγυρίσει ο Φάμπιο Καπέλο κόντρα στη Χενάν. Σημειώθηκε over 2,5 και goal-goal στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Τσιανγκσού Σουντιάν σε όλες τις διοργανώσεις. Στην έδρα της κατά πολύ υποδεέστερης Σουζχού δοκιμάζεται η Σανγκάη. Σημειώθηκε goal-goal στα έξι τελευταία παιχνίδια της Σανγκάη σε όλες τις διοργανώσεις.

Χωρίς περιθώρια λάθους η Παλμέιρας

Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Serie A, με τη Σάντος να δοκιμάζεται στην έδρα της Βιτόρια με στόχο τη νίκη που θα τη θέση στην 3η θέση. Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Ατλέτικο Μινέιρο που υποδέχεται τη Σπορτ Ρεσίφε, ενώ η αήττητη στην έδρα της Παλμέιρας υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊνιένσε σε ένα παιχνίδι που οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος, με δεδομένο πως η πρωταθλήτρια βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή.

Πρωταθλήτρια η Μπόκα, μόνο νίκη θέλει η Άρσεναλ Σαραντί

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 29η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής. Ζωτικής σημασίας είναι το παιχνίδι κόντρα στην υποβιβασμένη Κίλμες για την Άρσεναλ Σαραντί, καθώς με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Τεμπερλέι, η οποία πάντως είναι υποχρεωμένη να τα βάλει πέρα με την Ντεφένσα που μάχεται για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Ενδιαφέρουσα μονομαχία με στόχο την έξοδο στο Λιμπερταδόρες στην Αβεγιανέδα με την Ράσινγκ να υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε. Η Ρίβερ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αλντοσίβι. Τέλος η Μπόκα μετά την μαθηματική επιβεβαίωση του πρωταθλήματος αναμένεται παρουσιαστεί αδιάφορη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Δύσκολη αποστολή για Τσακαρίτα

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 39η αγωνιστική στην Πριμέρα Β’ Νασιονάλ της Αργεντινής. Στην έδρα της Χουβεντούδ Ουνίδα δοκιμάζεται η Νουέβα Σικάγο. Η απογοητευτική το τελευταίο διάστημα Αλμάγκρο υποδέχεται την Σπορτίβο Εστουδιάντες, ενώ η Μπόκα Ουνίδος φιλοξενεί την Σαν Μαρτίν. Η ανεβασμένη Ολ Μπόις παίζει στο Μπουένος Άιρες με την Βίγια Νταλμίν και η Φέρο Καρίλ υποδέχεται την Ντάγκλας Χεγκ. Τέλος, δύσκολη αναμένεται να είναι η εξόρμηση στην Μεντόσα για την Τσακαρίτα κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.

Παγίδες για Πόρτλαντ και Λος Άντζελες

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας αποστολές για Πόρτλαντ και Λος Άντζελες κόντρα σε Μινεσότα και Σιάτλ αντίστοιχα, ενώ νωρίτερα η Ουάσινγκτον υποδέχεται την Ατλάντα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες

Για νίκες… ελπίδες οι Έμελεκ και Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις έχουμε σήμερα για τη “μεγάλη” κατηγορία του Ισημερινού. Οι Έμελεκ (φιλοξενείται από τη Μακαρά) και Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ (φιλοξενείται από τη Λίγκα Κίτο) θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να διατηρήσουν ελπίδες για τον τίτλο της “Πρώτης Φάσης”. Στο τρίτο ματς η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ Εκουαδόρ.

Χωρίς ενδιαφέρον

Η αναμέτρηση Νασιονάλ Ποτόσι – Δε Στρόνγκεστ ολοκληρώνει την 20η αγωνιστική του Απερτούρα 2017 της Βολιβίας. Πρόκειται για παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχει πλέον κίνητρο.

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)