Κουπόνι Δευτέρας (26/06): Όσα πρέπει να γνωρίζετε

kouponi stoiximatos

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (26/06). Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Βραζιλία και Αργεντινή, δράση υπάρχει και σε πολλές βόρειες χώρες της Ευρώπης.

Διαφορά δυναμικότητας

Με το παιχνίδι Μποταφόγκο – Αβαΐ κλείνει η 10η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι που με νίκη σήμερα θα σκαρφαλώσουν στην 3η θέση. Στην τελευταία θέση η Αβαΐ που απογοητεύει με την εικόνα της, έχοντας μπει από νωρίς σε μπελάδες.

Συνεχίζει απτόητη η Μπρομαποϊκάρνα

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας. Η πρωτοπόρος Μπρομαποϊκάρνα θέλει να πάρει έβδομη διαδοχική νίκη κόντρα στην Τρέλεμποργκ εκτός έδρας, ενώ η Χέλσινμποργκ έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στη Βάρναμο. Η Ντάλκουρντ φιλοξενεί τη Νόρμπι.

Εύκολο έργο για Ντάνταλκ

Με την αναμέτρηση Ντάνταλκ – Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία και θέλουν να αυξήσουν την απόσταση απ’ την τρίτη Μπρέι, υποδέχονται την ουραγό της κατάταξης και βάσει λογικής δε θα έχουν προβλήματα.

Δύσκολη έξοδος για Γκρίνταβικ

Με δύο αγώνες τελειώνει η δράση του τριημέρου στην Ισλανδία. Η δεύτερης της βαθμολογίας Γκρίνταβικ πηγαίνει στην έδρα της Μπρέινταμπικ και ενδεχομένως να συναντήσει δυσκολίες, ενώ λίγο νωρίτερα η Βίκινγκουρ Ρέκιαβικ υποδέχεται τη Βίκινγκουρ Όλαφσβικ.

Χωρίς το μεγάλο ματς στην Αργεντινή

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 30η και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι, με την Αλντοσίβι να υποδέχεται την Ολίμπο (02:15) και την Ουρακάν να φιλοξενεί την Μπελγράνο (02:15) στις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν.

Υπό πίεση Ροβανιέμι, Σεϊναγιόεν

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 14η αγωνιστική της Α’ Φινλανδίας, με τη Ροβανιέμι να υποδέχεται την Ίλβες. Χωρίς περιθώρια για απώλειες οι γηπεδούχοι που μετρούν τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Τη νίκη που θα τη φέρει στην 3η θέση ψάχνει η Ίλβες. Στο άλλο παιχνίδι η Σεϊναγιόεν υποδέχεται τη φορμαρισμένη Κέμι, σε ένα παιχνίδι που παίζει τα ρέστα της για τη νίκη, καθώς βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.