Κουπόνι Δευτέρας (20/11): Όσα πρέπει να γνωρίζετε

kouponi stoiximatos

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα (20/11). Η αγωνιστική της Σούπερλιγκ κλείνει με ντέρμπι πρωτοπόρων στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, ενώ δράση έχουμε σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σέριε Α και Σαμπιονά!

«Μισός» ο Ατρόμητος

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ατρόμητος κλείνει την αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Ο δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί την απώλεια της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει τον αήττητο Ατρόμητο, που όμως έρχεται ελλιπής. Απόντες οι τρεις δανεικοί απ’ τον ΠΑΟΚ, Ουάρντα, Γιαννούλης και Χατζηισαΐας, χτύπησε και ο Μανούσος.

«Καίγονται» για βαθμούς

Με την αναμέτρηση Έιμπαρ – Μπέτις ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές (0-2-5), υποδέχονται την Μπέτις που κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε (1-2-2), εκτός έδρας δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Εξ αναβολής δράση στη Γαλλία

Η αναμέτρηση Αμιάν – Λιλ ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεκόπη στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς τη στιγμή της επίτευξης γκολ από πλευράς Λιλ, κατέρρευσε κομμάτι της κερκίδας που φιλοξενούσε τους οπαδούς της. Το υπόλοιπο του αγώνα θα συνεχιστεί σήμερα.

Το… σερί της Στόουκ

Η Στόουκ φιλοξενείται απόψε από την Μπράιτον στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ και τρέχει ένα τρομερό σερί, αφού μετρά ισάριθμες νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, με συντελεστή τερμάτων 17-2!

Με την πλάτη στον τοίχο η Ελλάς Βερόνα

Από τέσσερις σερί ήττες προέρχονται στο πρωτάθλημα Ελλάς Βερόνα και Μπολόνια στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, με την οποία κλείνει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές Δρέσδη και Καϊζερσλάουτερν

Με μία πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα, με την Ντιναμό Δρέσδης να υποδέχεται στην έδρα της την Καϊζερσλάουτερν.

Δύσκολη έξοδος για Τσιταντέλα

Με την αναμέτρηση της Παλέρμο κόντρα στην Τσιταντέλα ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Σέριε Β. Η Παλέρμο σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

«Εξάποντο» στην Πάφο

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού η Πάφος υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο την υπέρβαση τη φετινή σεζόν. Αήττητη εντός έδρας η Πάφος, «σκληρό καρύδι» απέναντι σε ομάδες της ίδιας δυναμικής η Δόξα, που έχει και σημαντικές επιστροφές.

Συνέχεια στη βελτίωση

Την πρόοδο που παρουσιάζει ως ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες θέλει να επιβεβαιώσει η Λανς, η οποία υποδέχεται στην έδρα της τη Νιόρ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 15η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Αμφότερες με καλή ψυχολογία, αφού έκαναν το… αυτονόητο και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας, με περισσότερους από 20 χιλιάδες οπαδούς η Λανς.

Η μέρα των Νέων

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική στη Τζούπιλερ Ντιβίζιε. Η Γιονγκ Αϊντχόφεν υποδέχεται την Γιονγκ Ουτρέχτη, ενώ το άλλο παιχνίδι παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Γιονγκ Αλκμάαρ να φιλοξενεί τον Γιονγκ Άγιαξ.

Παραίτηση Ντε Φελίπε στη Βελέζ

Με τρία παιχνίδια πέφτει απόψε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Σουπερλίγκα της Αργεντινής. Αρχικά, η Χιμνάσια υποδέχεται στη Λα Πλάτα την Πατρονάτο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες. Στην Μπαχία Μπλάνκα, η Ολίμπο μετά την πρώτη νίκη στη νέα σεζόν φιλοξενεί την Γοδόι Κρουζ , που έρχεται από την πλευρά της με καλό ηθικό. Στο άλλο παιχνίδι, η Ουρακάν υποδέχεται την Βελέζ, η οποία θα βρίσκεται με υπηρεσιακό στον πάγκο μετά την παραίτηση του κόουτς Ντε Φελίπε.

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)