Κουπόνι Σαββάτου (30/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

kouponi stoiximatos

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Μουντιάλ και το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα (30/06) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δράση υπάρχει επίσης σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική.

Γαλλία – Αργεντινή

Όσο χρειάστηκε έπαιξε η Γαλλία στη φάση των ομίλων, ήταν πολύ ισχυρή αμυντικά, δέχτηκε μόλις 1 γκολ, κι αυτό εξαιτίας του ανόητου πέναλτι του Ουμτιτί κόντρα στην Αυστραλία, επέτρεψε μόλις πέντε τελικές προσπάθειες εντός στόχου. Ξεκούρασε αρκετούς παίκτες στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Δανία (0-0), είναι σίγουρα το φαβορί κόντρα στην απογοητευτική Αργεντινή, που πέρασε τον όμιλο ασθμαίνοντας και η αλήθεια είναι χωρίς να το αξίζει.

Ουρουγουάη – Πορτογαλία

Το δεύτερο νοκ-άουτ παιχνίδι της ημέρας είναι το Ουρουγουάη – Πορτογαλία. Η Ουρουγουάη είναι μια ομάδα που δε ξεσηκώνει τα πλήθη, όμως έχει χαρακτήρα και σοβαρότητα, παίζει πλέον με την ταυτότητα που της έχει προσδώσει ο πολύπειρος Όσκαρ Ταμπάρες, που βρίσκεται για 12 έτη στην άκρη του πάγκου της. Είναι η μοναδική ομάδα του τουρνουά που δεν έχει δεχτεί γκολ, αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, που σε καμία περίπτωση δεν έχει πείσει με την απόδοση της. Κομπλέ οι δύο ομάδες, δεν υπάρχουν απουσίες.

Πρώτο φιλικό τεστ για Ολυμπιακό

 Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα στις 18:00 την πρώτη φιλική αναμέτρησή του στο Ζέεφελντ της Ολλανδίας κόντρα στη Βάτενς, την οποία αντιμετώπισε και το περασμένο καλοκαίρι.

 Τον πρώτο λόγο η Βαλερένγκα

 Με την αναμέτρηση της Βαλερένγκα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Τις δύο ομάδες χωρίζουν οχτώ βαθμοί στην κατάταξη, με την Μπόντο Γκλιμτ να βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

 Για το 2Χ2 η Νέμαν Γκρόντνο

 Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η Ίσλοχ υποδέχεται την Σλατσκ, ενώ η Τορπέντο Ζοντίνο αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη κόντρα στην Τορπέντο Μινσκ. Τέλος, η Νέμαν Γκρόντνο θέλει να κάνει το 2Χ2 κόντρα κόντρα στη Μινσκ.

Να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή

Με τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Στην έδρα της Χόνκα δοκιμάζεται η Ροβανιέμι, που ψάχνει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Σε κακή κατάσταση η Σεϊναγιόεν, που παίζει στην έδρα της Κουόπιο, ενώ η Βάασα φιλοξενείται από την Κέμι Κινγκς. Στο άλλο ματς, η Ίλβες φιλοξενεί την Ίντερ Τούρκου.

Ψάχνει αντίδραση η Βάρναμο

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Σουπερέταν. Δύσκολη έξοδος για την Χάλμσταντ στην έδρα της Γιόνσεπινγκ, η ΓΚΑΪΣ υποδέχεται την Νόρμπι, η Γκέφλε φιλοξενεί την Βάρμπεργκ, ενώ η Ντέγκερφορς αντιμετωπίζει τη Φρέι. Τέλος η Βάρναμο που έρχεται από μεγάλο σερί ηττών παίζει εντός έδρας με την Μπράγκε.

Εύκολη αποστολή για Ρίγα

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λετονίας. Η Ρίγα φιλοξενείται στην έδρα της ουραγού και χειρότερης ομάδας της κατηγορίας, Βαλμιέρα. Στο άλλο ματς, η Λιεπάγια υποδέχεται τη Σπάρτακς Γιουρμάλα.

Να μην πέσει θύμα έκπληξης η Ουν. Τσίλε

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Η Ουν. Τσίλε θέλει να αποφύγει την έκπληξη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κολτσάγκουα (Γ’) μετά την οριακή επικράτησή της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η Εσπανιόλα υποδέχεται την Αουντάξ Ιταλιάνο (2-0 το πρώτο παιχνίδι), η Πουέρτο Μουντ την Ντεπόρτες Βαλντίβια (4-0 το πρώτο παιχνίδι) και η Λα Καλέρα την Παλεστίνο (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)