Κουπόνι Δευτέρας (01/10/18): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

kouponi stoiximatos

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι πάμε στοίχημα, όπου οι επιλογές είναι αρκετές. Κλείνει η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ με την αναμέτρηση Λαμία – Ξάνθη, δράση υπάρχει επίσης σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Για «σεφτέ» η Λαμία

Με την αναμέτρηση Λαμία – Ξάνθη ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με τον Παναιτωλικό, σήμερα θέλουν οπωσδήποτε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν κόντρα στην Ξάνθη, η οποία έκανε «σεφτέ» την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 3-0 επί του ΟΦΗ. Πλήρεις αμφότερες οι ομάδες.

Η… κατάρα του Ιάγο Άσπας

Με την αναμέτρηση Θέλτα – Χετάφε ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Η Θέλτα έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τη Βαλένθια, ενώ η Χετάφε έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Αλαβές, είναι μια ομάδα που πηγαίνει χαμηλά τα σκορ, έχει 6/6 Under 2.5. Κάτι… παθαίνει ο Ιάγο Άσπας εναντίον της Χετάφε, αφού σε 8 παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα (με Θέλτα και Σεβίλλη)!

Παιχνίδι που δίνει θέαμα

Η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει θέαμα, τουλάχιστον αυτό συνηθίζεται όποτε παίζουν αυτές οι δύο ομάδες.

Γειτονικό ντέρμπι στο “Stade de l’Aube“

Με το παιχνίδι της Τρουά κόντρα στην Οσέρ ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας. Η Τρουά παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια, σε αντίθεση με την Οσέρ, η οποία την περασμένη αγωνιστική πήρε βαθμό, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Το ματς έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι.

Χωρίς περιθώρια η Τρέλεμποργκ

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική στην Α’ Σουηδίας. Η Έλφσμποργκ υποδέχεται την Χάκεν, με την πρώτη να ψάχνει βαθμούς για την παραμονή και την δεύτερη βαθμούς για την «τριάδα». Η Τρέλεμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Έρεμπρο και μόνο με νίκη θα ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Στο άλλο ματς, η Χάμαρμπι φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ.

Πανίσχυρη στη Μεντόσα η Γοδόι Κρουζ

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική στην Αργεντινή. Η ισχυρή εντός έδρας Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Ντεφένσα, που έρχεται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Η Βελέζ φιλοξενεί την Αλντοσίβι, ενώ την ίδια ώρα η Σαν Μαρτίν Τουκουμάν θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Μπάνφιλντ, η οποία θα είναι απογοητευμένη και κουρασμένη μετά τον αποκλεισμό στο Σουνταμερικάνα.

Με στόχο την πρώτη νίκη εκτός

Η 27η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας ολοκληρώνεται με μία «μάχη» για την παραμονή, κυρίως για την Βάσκο που παίζει στην έδρα της ουραγού Παρανά, αναζητώντας την πρώτη της φετινή νίκη εκτός στο πρωτάθλημα.

Σε πίεση ο Ζοσέ Μότα

Η Άβες υποδέχεται την Πορτιμονένσε στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής με τον τεχνικό των γηπεδούχων Ζοσέ Μότα να βρίσκεται υπό πίεση, αφού αν δεν κερδίσει δεν αποκλείεται να αποτελέσει και παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)