Κουπόνι Κυριακής (18/11/18): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

kouponi stoiximatos

Συνεχίζονται οι μάχες των εθνικών ομάδων στα πλαίσια του Nations League, με τις αναμετρήσεις αυτές να ξεχωρίζουν από το κουπόνι πάμε στοίχημα. Δράση ωστόσο έχουμε σε Β’ Ιταλίας, Βραζιλία και Κύπελλο Αργεντινής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Ελλάδα – Εσθονία

Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας, ωστόσο αυτή δεν ήταν αρκετή κόντρα στη Φινλανδία για να την κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης. Επικράτησε 1-0 χωρίς να κάνει φοβερή εμφάνιση, σήμερα το ματς με την Εσθονία έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να μείνει στη δεύτερη θέση. Θα κάνει αλλαγές ο Αναστασιάδης.

Αγγλία – Κροατία

Η Αγγλία φιλοξενεί την Κροατία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου τους για την κορυφαία κατηγορία της Nations League, με τη νικήτρια να πηγαίνει στα ημιτελικά και την ηττημένη να υποβιβάζεται! Σε περίπτωση ισοπαλίας πάει στα ημιτελικά η Ισπανία!

Ελβετία – Βέλγιο

Μάχη για την πρωτιά στον όμιλο, με τους Βέλγους να βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ οι Ελβετοί θέλουν μόνο τη νίκη. Χωρίς Λουκάκου ο Μαρτίνεθ, με τα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, να λήγουν και over.

Ουγγαρία – Φινλανδία

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την επιτρέψει να παραμείνει στη League C, η Ουγγαρία υποδέχεται απόψε στη Φινλανδία, στο πλαίσιο της τελευταίες αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Σαν Μαρίνο – Λευκορωσία

Η Λευκορωσία θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη σήμερα κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο, αποτέλεσμα που θα της δώσει την άνοδο στη League B από το 2ο όμιλο της League C.

Μολδαβία – Λουξεμβούργο

Ένα θαύμα ψάχνουν οι δύο ομάδες για την πρωτιά του ομίλου αφού πέρα από δική τους νίκη, θέλουν και ήττα της Λευκορωσίας από το Σαν Μαρίνο. Πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο, τα υπόλοιπα 3 έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα (0-0).

Ισπανία – Βοσνία

Δεν είναι σύνηθες για την Ισπανία να χάνει δύο σερί επίσημα παιχνίδια, όταν αυτό συμβαίνει προφανώς ακολουθεί κριτική και γκρίνια. Μετά το 2-3 απ’ την Αγγλία, έχασε και απ’ την Κροατία με το ίδιο σκορ, πλέον η πρόκριση δεν είναι στα χέρια της. Υποδέχεται τη σούπερ Βοσνία, η οποία πήρε άνετα την πρωτιά στο γκρουπ της και πορεύεται αήττητη στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (5-4-0).

Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται την Αυστρία στο Μπέλφαστ, σε έναν αγώνα για το Nations League που δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Εξ’ αναβολής μάχη στη Σέριε Β

Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Μπενεβέντο στο «Alberto Picco» με αντίπαλο την Σπέτσια, στην εξ’ αναβολής 10η αγωνιστική της Σέριε Β. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Σπέτσια σε όλες τις διοργανώσεις.

Εύκολο (;) έργο για Παλμέιρας

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται η 35η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την πρωτοπόρο Παλμέιρας να αναμένεται να έχει εύκολο έργο με την ουραγό Παρανά. Και όλα δείχνουν πως μόνο η Ιντερνασιονάλ δείχνει ικανή να την κυνηγήσει, φτάνει να περάσει και από την έδρα της Μποταφόγκο.

Για μια θέση στον τελικό

Για την ημιτελική φάση στο κύπελλο της Αργεντινής, η Ατλέτικο Τεμπερλέϊ φιλοξενεί την Ροζάριο Σεντράλ. Μια κατηγορία χωρίζει τις δυο ομάδες, με την γηπεδούχο να φτάνει για πρώτη φορά σε μια τόσο προχωρημένη φάση του κυπέλλου.

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)