Πάμε στοίχημα (24/01): Για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

kouponi stoiximatos

Ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν και σήμερα, Πέμπτη (24/01) στο κουπόνι πάμε στοίχημα! Το κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται και κρίνονται προκρίσεις, ενώ στην Αγγλία υπάρχει μεγάλο ντέρμπι για το Λιγκ Καπ. Επιπλέον, δράση έχουμε στα κύπελλα Ισπανίας και Γαλλίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα.

Να «ξορκίσει τον δαίμονα» ο ΠΑΟ

Σε κακό δαίμοντα του Παναθηναϊκού έχει εξελιχθεί η Λαμία, που τον κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Σήμερα, στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» υποδέχεται τη Λαμία με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να περάσει στους «8» του κυπέλλου. Επιπλέον, για τον ίδιο θεσμό ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Εργοτέλη, με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο 1-1.

Το πρώτο βήμα η Ρεάλ

Το κύπελλο Ισπανίας έχι φτάσει στα προημιτελικά του και σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος αυτής της φάσης. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Χιρόνα. Οι γηπεδούχοι δεν αναμένεται να κάνουν εκτεταμένο rotation, αφού θα κυνηγήσουν το τρόπαιο και θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση. Από εκεί και πέρα, απόψε θα αναμετρηθούν και η Εσπανιόλ με την Μπέτις, σε ένα επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ντέρμπι με φόντο τελικό

Τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας φτάνουν στο τέλος τους σήμερα το βράδυ, με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ. Οι «Μπλε» είχαν ηττηθεί με 1-0 στο «Γουέμπλεϊ», αλλά θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι τις σημαντικές απουσίες της Τότεναμ. Να θυμίσουμε, ότι Κέιν και Ντέλε Άλι είναι εκτός δράσης. Το ματς θα γίνει στον απόηχο της μεταγραφής του Ιγκουαίν από την Τσέλσι.

Επικίνδυνη έξοδος για τη Λυών

Την Αμιάν καλείται να αντιμετωπίσει απόψε η Λυών, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του κυπέλλου Γαλλίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Αμιάν. Η Λυών έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος τη σημερινή της αντίπαλο και θέλει να τριτώσει το καλό. Στα άλλα παιχνίδια, η Μπαστιά υποδέχεται τη Νόισι Λε Γκραν και η Βιτρ τη Χάβρη.

Προημιτελικά στην Ασία

Το ασιατικό κύπελλο έχει…  ψωμάκι σήμερα, καθώς ξεκινάει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι σημερινές αναμετρήσεις είναι δύο. Πρόκειται για το Βιετνάμ – Ιαπωνία και το Κίνα – Ιράν. Φαβορί υπάρχουν, αλλά όχι ξεκάθαρα, και αναμένονται συναρπαστικές μάχες για τα πολυπόθητα εισιτήρια για τους «4» του θεσμού.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι εδώ