Στοίχημα Κουπόνι (02/02): Μεγάλες «μάχες» στη Bundesliga

kouponi stoiximatos

Τα… καλά του «φόρεσε» σήμερα (02/02) το κουπόνι πάμε στοίχημα. Πληθώρα αναμετρήσεων υπάρχει στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων κα η ελληνική Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, αγώνες που θα κρίνουν πολλά διεξάγονται σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Να συνεχίσει ο Ολυμπιακός

Στην 19η αγωνιστική της μπαίνει σήμερα η ελληνική Σούπερ Λιγκ. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δύο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο, χωρίς τον Κώστα Φορτούνη. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και θέλουν να παραμέινουν κοντά στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι φαβορί για τη νίκη. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λαμία θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο βαθμολογικά.

Δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Μπάγερν

Στη Bundesliga, οι δύο πρωτοπόροι έχουν σήμερα επικίνδυνες αποστολές. Από τη μία, η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, και επιθυμεί να πάρει ένα ακόμα μεγάλο «διπλό» στο δρόμο προς τον τίτλο. Η Άιντραχτ όμως, αποτελεί δύσκολο εμπόδιο. Η Μπάγερν μονάχου με τη σειρά της, δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, και θα αναζητήσει τη νίκη στην προσπάθειά της να κρατήσει σε λογικά πλαίσια την απόστασή της από την Ντόρτμουντ. Αμφότερες οι ομάδες, πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κερδίσουν.

Να συνέλθει η Τσέλσι 

Για την 25η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, θα γίνουν σήμερα επτά αναμετρήσεις. Η Τσέλσι έχει μεγάλη ανάγκη για μια καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη απέναντι στη Χάντερσφιλντ, μετά το βαρύ 4-0 από τη Μπόρνμουθ. Επίσης, η Τότεναμ φιλοξνεί τη Νιουκάστλ, και θέλει κι αυτή να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά το στραβοπάτημα με την Κρίσταλ Πάλας. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, ξεχωρίζουν τα Μπέρνλι – Σαουθάμπτον και Έβερτον – Γουλβς.

Ωραίο ματς στο Camp Nou

Στη La Liga, η σημερινή μέρα περιλαμβάνει τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τη διαφορά κάνει το Μπαρτσελόνα – Βαλένθια. Οι «Μπλαουγκράνα» είναι σε φοβερή φόρμα και διέλυσαν μεσοβδόμαδα με 6-1 τη Σεβίλλη. Τόσο η Μπάρτσα, όσο και η Βαλένθια χρειάζονται πολύ τους πόντους, για διαφορετικούς λόγους. Η Σεβίλλη, παίζει με τη Θέλτα εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσει να αισθάνεται σίγουρη στην τετράδα. Επίσης, σήμερα, η Λεβάντε υποδέχεται τη Χετάφε, και η Ρεάλ Σοσιεδάδ την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μεγάλο φαβορί η Γιουβέντους

Μετά το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο Ιταλίας, από την Αταλάντα, η Γιουβέντους επιστρέφει «σπίτι» της για να φιλοξενήσει την Πάρμα. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και έχουν όλα τα φόντα για να κερδίσουν εύκολα την αντίπαλό τους. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι θα λάβει χώρα στο San Paolo, όπου η Νάπολι θα συγκρουστεί με τη Σαμπντόρια. Πρόκειται άλλωστε για δύο φύσει επιθετικές ομάδες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Τέλος, η Έμπολι θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ουραγό Κιέβο.

Δείτε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι πάμε στοίχημα εδώ