Στοίχημα: Η ώρα της Γουένσντεϊ!

προγνωστικα στοιχηματος

Η εβδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά. Πέρασε τόσο ο άσσος του Παναιτωλικού, στο 2.58, απέναντι στη Λάρισα, όσο και το 2 DNB της Σαουθάμπτον, στο 1.93, κόντρα στην Μπράιτον! Σήμερα, Τρίτη (08/12), από τη στιγμή που έχει Τσάμπιονσιπ στο πρόγραμμα, η προσοχή μου στρέφεται αποκλειστικά εκεί! Για το Τσάμπιονς Λιγκ, διαβάζετε Θανάση και Παναγιώτη! Πάμε να δούμε τι προκύπτει σήμερα για στοίχημα από την Αγγλία!

Προγνωστικά Αγγλίας

Κόβεντρι – Λούτον: Η Κόβεντρι έχει πάρει τα πάνω της, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-1 εντός έδρας τη Ρόδεραμ, είναι αήττητη για πέντε ματς, έχει κερδίσει τα ¾ πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Η Λούτον, από την άλλη, δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της. Μετράει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, στα δύο πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της δέχθηκε έξι γκολ, χωρίς να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, σε καλές αποδόσεις προσφέρεται ο άσσος και αξίζει να μπει στο δελτίο.

Χάντερσφιλντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Η Γουένσντεϊ έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την πρωτοπόρο Νόριτς (2-1) το προηγούμενο Σάββατο, είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες απέναντι σε Ρέντινγκ, Στόουκ και Σουόνσι, όλες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα! Η Χαντερσφιλντ δεν είναι ένα σύνολο που μπορεί να υποτιμηθεί, η Γουένσντεϊ, όμως, γυροφέρνει τη νίκη εδώ και καιρό και απόψε είναι η ευκαιρία της να την πάρει. Λίγο πάνω από το 3.00 προσφέρεται το διπλό, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σουόνσι – Μπόρνμουθ: Ντέρμπι με φόντο την κορυφή στην Ουαλία. Όποια ομάδα κερδίσει θα βρεθεί στην 1η θέση, έστω και προσωρινά, καθώς Νόριτς και Ρέντινγκ παίζουν την Τετάρτη. Η Σουόνσι στηρίζεται στην άμυνά της, έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τρελαίνει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Η Μπόρνμουθ, από την άλλη, είναι ένα σύνολο με διαφορετική φιλοσοφία, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ. Έκανε ορισμένες γκέλες τελευταία, με την ήττα από την Πρέστον και την ισοπαλία με την Ρόδεραμ, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε να συνέρχεται, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την Μπάρνσλεϊ. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται από τους books το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αυτό δεν είναι τυχαίο, και σήμερα μπορούν να φύγουν με το διπλό από την Ουαλία.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Μονά αποδεκτά
21:45 Κόβεντρι – Λούτον 1 (2.22)
21:45 Χάντερσφιλντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 (3.05)
21:45 Σουόνσι – Μπόρνμουθ 2 (2.50)

Αύριο πάλι. Καλή τύχη!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Tilemachos Papagelou

Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, τα σπορ πάντα με συγκινούσαν. Αν το πάθος για αυτά μπορεί να συνδυαστεί και με ένα μικρό κέρδος, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, μην ξεχνάτε και μην ξεχνιέστε: Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Καλό ταξίδι να έχουμε.