Στοίχημα: Τέσσερα μονά και μία δυάδα

προγνωστικα στοιχηματος 21/11/2020

Goal / Goal θέλαμε χθες στο Θέλτα – Κάντιθ, τέσσερα τέρματα είχε το ματς, αλλά τα έβαλε όλα η Θέλτα. Συμβαίνουν και αυτά, συνεχίζουμε με τα σημερινά. Πλούσια η δράση σε όλη την Ευρώπη, από τη στιγμή που υπάρχουν ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, η προσοχή μου θα στραφεί αποκλειστικά εκεί. Πάμε να δούμε τι προκύπτει από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (15/12), από το οποίο έχω ξεχωρίσει έξι παιχνίδια, τέσσερα από την Α’ Αγγλίας και δύο από την Τσάμπιονσιπ. Προτείνονται σε τέσσερα μονά αποδεκτά και μία δυάδα, ο καθένας, βέβαια, ποντάρει όπως θεωρεί ότι είναι καλύτερο!

Προγνωστικά Αγγλίας

Ξεκινάμε από το μονό αποδεκτό, στο οποίο θα ασχοληθούμε με τελικό νικητή, και προκύπτει από τον αγώνα Λίνκολν – Σριούσμπερι. Η Λίνκολν είναι στη δεύτερη θέση και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Με ρόστερ που δεν έχει μεγάλες δυνατότητες, θεωρητικά, κατορθώνει να είναι ψηλά στη βαθμολογία, την προηγούμενη αγωνιστική, όμως, πήρε ένα καλό μάθημα από τη Σάντερλαντ, από την οποία ηττήθηκε 4-0 εντός έδρας.

Η Σριούσμπερι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν, είναι 22η, την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, πήρε τεράστιο διπλό κόντρα στην πρωτοπόρο Χαλ. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, με τη Σριούσμπερι να παίρνει τα πάνω της και να αρχίζει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, οι οποίες είναι ανώτερες από τη βαθμολογική της θέση. Αξίζει το ρίσκο στο 2 DNB, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί για μία ακόμη έκπληξη.

Προγνωστικά Γκολ

Πάμε στις δύο επιλογές με τα γκολ. Η Ντονκάστερ υποδέχεται την Σουίντον, δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται τέρματα σε σταθερή βάση. Για του λόγου το αληθές, οι γηπεδούχοι έχουν ⅞ Goal / Goal στην έδρα τους φέτος, οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι σε συνδυασμό με Over 2.5 μάλιστα, στα επτά τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό τους. Μπορούν, επομένως, να σκοράρουν από μία φορά τουλάχιστον απόψε.

Δεύτερο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Γουίκομ. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ιδιαίτερα εντός έδρας σκοράρουν κατά ριπάς. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά είναι μία ομάδα που βρίσκει λύσεις επιθετικά και παραβίασε την αντίπαλη εστία στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικά Over

Ολοκληρώνουμε με τρεις επιλογές με Over. Κρου εναντίον Πλίμουθ στις 21:00, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες της League One, με 30 τέρματα παθητικό μετά από 16 αγώνες. Είναι ένα σύνολο που του αρέσει να παίζει επιθετικά και το πληρώνει αυτό μέχρι στιγμής. Η Κρου, από την πλευρά της, μετρά δύο σερί Goal / Goal και Over στο γήπεδό της, μπορεί το σκορ να πάει ψηλά.

Επόμενο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στη Σάντερλαντ και την Γουίμπλεντον. Η Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λίνκολν, κέρδισε μετά από καιρό και θέλει τώρα να χτίσει ένα θετικό σερί, ώστε να πλησιάσει στις θέσεις που δίνουν την άνοδο. Η Γουίμπλεντον εμπλέκεται σε αγώνες με πολλά τέρματα, δέχθηκε εννέα και πέτυχε τέσσερα στους δύο πιο πρόσφατους που έδωσε στο πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει σε ένα ματς με πολλά τέρματα.

Η τρίτη επιλογή με Over, προκύπτει το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ – Πρέστον. Αμφότερες έρχονται από αγώνες με πολλά γκολ. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει το Over στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, οι φιλοξενούμενοι στις έξι τελευταίες! Τα δεδομένα μας οδηγούν στην επιλογή του Over και στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο προσφέρεται σε αποδόσεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Μονά αποδεκτά
21:00 Λίνκολν – Σριούσμπερι 2 DNB (2.72)
21:00 Σάντερλαντ – Γουίμπλεντον Over 2.5 (1.97)
21:45 Μπάρνσλεϊ – Πρέστον Over 2.5 (1.95)
21:45 Μπόρνμουθ – Γουίκομ Goal / Goal (2.00)

Δυάδα
21:00 Ντονκάστερ – Σουίντον Goal / Goal (1.68)
21:00 Κρου – Πλίμουθ Over 2.5 (1.53)

Καλή τύχη!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Tilemachos Papagelou

Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, τα σπορ πάντα με συγκινούσαν. Αν το πάθος για αυτά μπορεί να συνδυαστεί και με ένα μικρό κέρδος, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, μην ξεχνάτε και μην ξεχνιέστε: Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Καλό ταξίδι να έχουμε.