bwin: Ελλάδα – Βουλγαρία με 0% Γκανιότα*!

bwin logo

Το δεύτερο και τελευταίο της φιλικό τεστ θα δώσει απόψε (21:45) η Εθνική στο Παγκρήτιο. Αυτή τη φορά αντίπαλος της «γαλανόλευκης» είναι η Βουλγαρία.

Χαίρεσαι να την βλέπεις

Η έκδοση της Εθνικής Ελλάδας που παρουσιάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άκρως ελκυστική και σίγουρα δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Η «γαλανόλευκη» στο πρώτο φιλικό από τα δύο που είχε στο πρόγραμμα της, παρουσιάστηκε εκ νέου απολαυστική κι επικράτησε 4-1 της Σλοβακίας στο Παγκρήτιο. Πολύ σημαντική η διπλή απόκρουση του Μανδά σε εκτέλεση πέναλτι και στο «ριμπάουντ» της ίδιας φάσης, για να διατηρηθεί το μηδέν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέβαλλε γρήγορο ρυθμό με το… καλημέρα και προηγήθηκε νωρίς (16’ Κωνσταντέλιας). Η ισοφάριση του Χάνκο (34’) ήταν μία παρένθεση, καθώς Παυλίδης (είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ) στο 66’, Δουβίκας στο 88’ και το αυτογκόλ του Χρντσαρ στο 90’+2’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Το αποψινό τεστ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Βουλγαρία σ’ ένα γήπεδο που συνεχίζει αήττητη! Συγκεκριμένα η «γαλανόλευκη» μετρά πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία στο Παγκρήτιο. Μοναδική ομάδα που δεν ηττήθηκε ήταν το Βέλγιο στο φιλικό (1-1), που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2012. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Σλοβακία. Σε Ενισχυμένη Απόδοση και στο 3.60 βρίσκουμε το να νικήσει η Ελλάδα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ 1Χ2»
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ