Κουπόνι Πάμε Στοίχημα (21/03): Υπάρχουν ακόμη αγώνες!

Aktinografia

Τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν αναβληθεί, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη διοργανώσεις που παίζουν μπάλα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Πρωταθλήματος… συνέχεια στη Λευκορωσία

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Η διοργάνωση βρίσκεται στην πρώτη αγωνιστική της και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Αρχικά, στη 13:00, η Βίτεμπσκ υποδέχεται την Γκοροντέγια. Αργότερα, στις 15:00, η Ίσλοχ παίζει εντός έδρας με τη Νέμαν Γκρόντνο. Αμφότερα τα ματς εντοπίζονται στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με πολλές αγορές.

Μάχες για την παραμονή

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του Μπουρουντί. Την Καγιάνζα υποδέχεται η Μπουγιουμπούρα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα. Μάχη παραμονής δίνει η Λε Λιέρ που δοκιμάζεται στην έδρα της Ρουκίνζο. Την ανώτερη Νταϊνάμικ υποδέχεται η Ολίμπικ Σταρ, ενώ η ουραγός Ενγκόζι έχει εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Λιντια, που βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr