Πάμε Στοίχημα (16/11): Πρωταγωνίστρια η Αφρική!

Aktinografia

Σήμερα Δευτέρα (16/11), στο κουπόνι πάμε στοίχημα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Κυπελλου Εθνών Αφρικής.  Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Νότιο Σουδάν – Ουγκάντα

Για το γόητρο και μόνο θα αγωνιστεί στα επόμενα τρία παιχνίδια του ομίλου το Νότιο Σουδάν, ενώ η Ουγκάντα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και με νίκη θα κάνει τεράστιο άλμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σάο Τομέ & Πρίνσιπε – Νότια Αφρική

Το Σάο Τομέ & Πρίνσιπε έχει ρόλο κομπάρσου στον όμιλο, υπολείπεται σε ποιότητα απ’ όλες τις ομάδες και δεν έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Η Νότια Αφρική δε θέλει να αφήσει βαθμούς σ’ ένα βατό παιχνίδι, παίζει εντός έδρας και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μοζαμβίκη – Καμερούν

Η Μοζαμβίκη έρχεται από την πρώτη ήττα στον όμιλο, προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια της και είναι αναγκασμένη να αναζητήσει κάτι θετικό σήμερα. Το Καμερούν, από την πλευρά του, έχει το πάνω χέρι για την “πρωτιά” του ομίλου, παίζει χωρίς κανένα άγχος (έχει εξασφαλίσει ως διοργανώτρια ομάδα την παρουσία του στα τελικά της διοργάνωσης) και διαθέτει εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr