Στοίχημα: Μικρό αλλά «ζουμερό» το σημερινό κουπόνι (08/07)

kouponi stoiximatos

Μικρό το  κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (08/07), αλλά με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις για τη νοκ άουτ φάση των 16 στο Κόπα Άφρικα, ενώ πέφτει η αυλαία για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα.

Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού

Στις 19:00, στο Σουέζ διεξάγεται ο 7ος αγώνας για τη φάση των 16 στο Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στο Μάλι και την Ακτή Ελεφαντοστού. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις της ηπείρου την τελευταία 15ετία, με την ομάδα που θα προκριθεί απόψε να αντιμετωπίζει την πολύ ισχυρή Αλγερία στα προημιτελικά.

Γκάνα – Τυνησία

Στις 22:00 κλείνει η φάση των 16 στην Αίγυπτο, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ακόμη κλασικές δυνάμεις του θεσμού. Γκάνα και Τυνησία δεν έπεισαν με την απόδοσή τους στους ομίλους, όμως έχουν την ποιότητα να φτάσουν μακριά.

Ελκιστούνα – Τζουργκάρντεν

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία πραγματοποιούν Ελκιστούνα και Τζουργκάρντεν. Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ φορμαρισμένοι και κυνηγούν με καλές πιθανότητες το πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι εδώ