Στοίχημα Κουπόνι (05/04): Μεγάλες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη

kouponi stoiximatos

Παρασκευή (05/04) σήμερα και στο κουπόνι πάμε στοίχημα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια από όλη την Ευρώπη. Ανοίγει η αγωνιστική αυλαία σε Αγγλία Γερμανία και Γαλλία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα.

Μονόδρομος η νίκη για τη Λίβερπουλ

Για την 33η αγωνιστική της Premier League, η Σάουθαμπτον υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00) στο “St. Mary’s”. Την προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής θέλουν να συνεχίσουν οι “άγιοι”, ερχόμενοι από δυο σερί νίκες, ενώ απέχουν πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη εδώ και έντεκα αγωνιστικές η Λίβερπουλ (7-4-0), που είναι σε διεκδίκηση τίτλου, ούσα ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, οπότε και η νίκη απόψε είναι επιτακτική.

Να “σπάσει” την κατάρα”

Η 31η αγωνιστική της Ligue 1 ξεκινάει απόψε, με τη Μπορντό να υποδέχεται τη Μαρσέιγ (21:45). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μπορντό, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές (0-1-1) αναζητεί και η Μαρσέιγ, έτσι ώστε να μείνει σε τροχιά Ευρώπης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι Μασσαλοί δεν έχουν επικρατήσει στην έδρα της Μπορντό από το μακρινό 1977, μετρώντας χαρακτηριστικά 14 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο

Στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Μάιντς φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ (21:30). Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση αυτή, καθώς οι δυο ομάδες δεν διεκδικούν κάτι το αξιόλογο, πέρα από μια καλύτερη θέση. Από τέσσερις διαδοχικές ήττες οι γηπεδούχοι, την ώρα που η Φράιμπουργκ έμεινε αήττητη στα τρία τελευταία της (1-2-0).

Τοπικό ντέρμπι στην Πορτογαλία

Η Πόρτο υποδέχεται τη Μποαβίστα (22:30), στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι, που ανοίγει την αυλαία στην 28η αγωνιστική της Liga NOS. Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων, με τους “δράκους” να είναι σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου και τους φιλοξενούμενους να μάχονται για παραμονή στην κατηγορία.

Δυνατό παιχνίδι στην Τραπεζούντα

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Süper Lig, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Αντάλιασπορ (20:30). Συνέχεια στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος (3-1-0), θέλει να δώσει η Τραμπζονσπόρ, έτσι ώστε να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για κάτι το θετικό, μετά και τη νίκη επί της Αλάνιασπορ (3-0 εντός), θέλοντας να κλείσουν τη διαφορά από την πρώτη τετράδα.

Για την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια

Για την τρίτη αγωνιστική στον όμιλο των πλέι οφ Ευρώπης στο Βέλγιο, η Κορτράικ φιλοξενεί τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (21:30). Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, που επικράτησαν στα δυο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν στον όμιλο και απόψε θα προσπαθήσουν για το 3×3.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι εδώ