Στοίχημα: Τα σημαντικότερα παιχνίδια στο κουπόνι (23/05)

kouponi stoiximatos

Πέμπτη (23/05) σήμερα και το κουπόνι πάμε στοίχημα διαθέτει αναμετρήσεις από διάφορες χώρες. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα.

Για μια θέση στη Bundesliga

Για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στη Bundesliga, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου (21:30). Οι δυο ομάδες παρέμειναν αήττητες στα δυο τελευταία τους παιχνίδια, μετρώντας από μια νίκη και ισοπαλία. Χωρίς διπλό σε πέντε εξόδους η ομάδα της πρωτεύουσας.

Μόλις μια ήττα στα εντός της

Για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Premiership, η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σεντ Μίρεν (21:45). Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό, αφήνοντας εκτός την Ινβερνές στα ημιτελικά, με δυο νίκες (0-1 εκτός, 3-0 εντός). Ποντάρουν στην έδρα τους, όπου ηττήθηκαν μια φορά στα δέκα τελευταία της (8-1-1).

Το πρώτο βήμα για τον τίτλο

Στον πρώτο τελικό της Liga MX, η Τίγκρες υποδέχεται τη Λεόν (04:45). Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι έμεινε αήττητη στα εννέα τελευταία εντός της, μετρώντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, την ώρα που η αντίπαλός της γνώρισε μια ήττα στα 14 τελευταία εκτός της (10-3-1).

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι εδώ