Betshop Αναλήψεις: Όλες οι μέθοδοι συναλλαγών

betshop logo 595 340

Μια από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες είναι η betshop και με πιστό κοινό. Χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Μεταξύ όλων των άλλων και στις συναλλαγές.

Oι παίκτες είναι πολύ εύκολο να κάνουν κατάθεση και ανάληψη. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας την έχει κάνει εύχρηστη και απλή στην πλοήγηση.

Μια ερώτηση που κάποιος μπορεί να έχει είναι πωσ κανω αναληψη betshop. Έχουμε όλη τη διαδικασία αναλυτικά βήμα-βήμα πιο κάτω!

Αναληψη Βetshop

Οι τρόποι για betshop αναλήψεις καλύπτουν πολλά και διαφορετικά γούστα για να εξυπηρετηθούν όλοι οι παίκτες. Οι βασικές μέθοδοι καλύπτουν εκείνους που προτιμούν από τραπεζική μεταφορά μέχρι ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ειδικότερα, οι τρόποι είναι οι εξής:

-Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα Visa/Mastercard
-Τραπεζική Πληρωμή
-Skrill
-Neteller
-Paysafecard
-Smartpay

Αυτό που ισχύει, πάντως, όποιον τρόπο και αν επιλέξετε είναι η απόλυτη αξιοπιστία. Οι συναλλαγές και τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή με κάθε μέθοδο. Είναι εγγυημένο με τα πρωτόκολλα ασφαλείας της πλατφόρμας.

Πως κανω betshop αναληψη

Για να κάνετε ανάληψη betshop δεν απαιτείται κάποια πολύπλοκη ενέργεια. Πάμε να δούμε όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:

-Αρχικά, θα συνδεθείτε στον betshop λογαριασμό σας
-Θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα του λογαριασμού σας με κλικ πάνω δεξιά, εκεί που αναγράφεται το όνομα χρήστη σας.
-Επιλέγετε την ένδειξη “Ταμείο” και στη συνέχεια “Ανάληψη”.
-Θα διαλέξετε τον τρόπο ανάληψης που επιθυμείτε. Τις βλέπετε παραπάνω αναλυτικά. Κάνετε κλικ πάνω της για να την επιλέξετε και ακολουθείτε τις αντίστοιχες οδηγίες. Θα σας ζητηθούν και κάποια στοιχεία για να ολοκληρωθεί. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να φανούν τα λεφτά εξαρτάται από τη μέθοδο που επιλέξατε.

Η απλή διαδικασία για το πωσ κανω αναληψη betshop έχει ολοκληρωθεί μετά από αυτό. Θα πρέπει να τονίσουμε πως ανάληψη γίνεται με τον τρόπο που έχετε κάνει κατάθεση κατά κανόνα. Ενώ αν δεν έχετε κάνει ποτέ κατάθεση, αλλά έχεις χρήματα από betshop προσφορές*, η ανάληψη μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τραπεζικό έμβασμα.

Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι για να επιτραπεί η ανάληψη από τα κέρδη σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Ταυτοποίηση Betshop

Για να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας και πάλι η διαδικασία είναι εύκολη. Θα πάτε στην κατηγορία του λογαριασμού σας “Όνομα Χρήστη” –> “Ρυθμίσεις” –> “Επαλήθευση Λογαριασμού”. Εκεί θα δείτε κουμπί με την ένδειξη “Ανέβασε αρχεία” και θα το κλικάρετε. Θα ακολουθήσετε τα απαιτούμενα βήματα και θα ανεβάσετε ευκρινείς φωτογραφίες από τα έγγραφα που χρειάζονται για ταυτοπροσωπία και επαλήθευση της διεύθυνσης κατοικίας σας.

Κάποια βασικά έγγραφα είναι τα εξής:

-Για ταυτοπροσωπία: Και οι δύο όψεις της ταυτότητας ή του διαβατήριου.
-Για διεύθυνση κατοικίας: Λογαριασμός – με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου 3μηνου – ύδρευσης, ρεύματος, σταθερής/κινητής τηλεφωνίας κ.α. Εναλλακτικά, μέσω του Gov.gr μια Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής χρήσης (με κωδικούς Taxisnet) ή μια Υπεύθυνη Δήλωση (με κωδικούς E-Banking).

Τι να προσέξετε για Betshop Ανάληψη

Κάποιες πρόσθετες πληροφορίες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν προχωρήσετε σε ανάληψη betshop.

Μια προϋπόθεση που είναι απαραίτητη για να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή, είναι να είστε ο κάτοχος του μέσου πληρωμής. Δηλαδή, το μέσο που θα χρησιμοποιήσετε είτε για την κατάθεση είτε μετά για την ανάληψη θα πρέπει να είναι στο όνομά σας.

Επιπλέον, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την ανάληψη που θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για κατάθεση.

Ενώ, όπως τονίσαμε, θα πρέπει να επιλέξετε την ίδια μέθοδο με την οποία κάνατε κατάθεση για να ολοκληρωθεί η όποια ανάληψη.

Αν η μέθοδος ανάληψης είναι μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας, ο εκτιμώμενος χρόνος για να πιστωθεί το ποσό είναι από 2 ως και 5 εργάσιμες ημέρες. Εξαίρεση αποτελούν οι κάρτες Visa που έχουν στην υπηρεσία γρήγορων πληρωμών (Fast access VISA). Τοτε το ποσό πιστώνεται μέσα σε 30 λεπτά από την αποπληρωμή της συναλλαγής. Δεν υπάρχει χρέωση σε αυτή την περίπτωση

Με ανάληψη μέσω Τραπεζικής μεταφοράς, η εκτίμηση για τον χρόνο πίστωσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Η χρέωση είναι στο 5%.

Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller, η διαδικασία για να πιστωθούν τα χρήματα γίνεται μέσα σε 24 ώρες.

Όσο για Paysafe αναλήψεις στον λογαριασμό σου, η πίστωση του ποσού συνήθως ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.

Τέλος, τα αιτήματα για αναλήψεις μέσω της μεθόδου Smartpay που πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 11:00 μέχρι και τις 21:30, αποπληρώνονται μέσα σε 3 ώρες.

Betshop ακυρωση αναληψης

Πέρα από το να κάνετε το αίτημα για μια ανάληψη στο μπέτσοπ έχετε τη δυνατότητα και να το αναιρέσετε εφόσον το επιθυμείτε. Χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα που παρουσιάζουμε παρακάτω:

-Θα κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας και θα κλικάρετε στην ενότητα με το όνομα χρήστη σας.
-Στη συνέχεια, θα μεταβείτε στην κατηγορία “Ταμείο”.
-Έπειτα, θα διαλέξετε την επιλογή “Ακύρωση ανάληψης” προκειμένου να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Υπάρχει πιθανότητα να μη φαίνεται ως ενεργή η επιλογή για ακύρωση ανάληψης. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πάντα βοηθητικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Καθώς υπάρχει περίπτωση να μην είναι πια αναστρέψιμη η διαδικασία.