Κουπόνι στοιχήματος (16/01): Ακόμη μια ημέρα κυπέλλων στην Ευρώπη

Aktinografia

Αναμετρήσεις κυρίως στα πλαίσια κυπέλλων διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη, ενώ στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα υπάρχουν ορισμένες και σε επίπεδο πρωταθλημάτων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Για την πρόκριση στο «Ennio Tardini»

Με την πιο δυνατή ενδεκάδα της θα παραταχθεί η Ρόμα στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάρμα στο «Ennio Tardini», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με ενθουσιασμό η Πο

Με το παιχνίδι της Πο κόντρα στη Μπορντό ξεκινάει η φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η Πο είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας, έχει τον ενθουσιασμό με το μέρος της και αναμένεται να έχει τη στήριξη του κοινού της. Από την άλλη, η Μπορντό δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, ο κόουτς Πάουλο Σόουζα αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς το παιχνίδι με τη Ναντ για το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό.

Με νέους προπονητές Αντάλιασπορ και Τραμπζονσπόρ

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Κυπέλλου Τουρκίας, με την Τραμπζονσπόρ να υποδέχεται την Ντενιζλίσπορ, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Στο άλλο παιχνίδι η Αντάλιασπορ φιλοξενεί την Γκεζτέπσπορ και ψάχνει το αποτέλεσμα ψυχολογίας, με τον Ταμέρ Τουνα να πραγματοποιεί σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αντάλιασπορ.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr