Στοίχημα (03/07): Τα σημαντικότερα παιχνίδια στο κουπόνι

Aktinografia

Πολλές αναμετρήσεις βρίσκονται για σήμερα Παρασκευή (03/07) στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Ντενιζλίσπορ – Γκαζιαντέπ

30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με την Ντενιζλίσπορ να βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και έρχεται χωρίς περιθώρια για απώλειες στο σημερινό παιχνίδι. Στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Γκαζιαντέπ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκτός έδρας.

Σάντα Κλάρα – Μαρίτιμο

30η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, βρίσκονται στη 10η θέση και αγωνίζονται χωρίς άγχος. Υπό πίεση η Μαρίτιμο που βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με τα περιθώρια να στενεύουν.

Υποβιβάστηκε η Έσμπιεργκ

Με το παιχνίδι της Έσμπιεργκ κόντρα στην Χόρσενς ξεκινάει σήμερα η 5η αγωνιστική στην Α’ Δανίας. Κατήφεια και απογοήτευση στην Έσμπιεργκ μετά τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Με ισχυρότερο κίνητρο και σε καλύτερη κατάσταση η Χόρσενς, θέλει την 1η θέση (για να αποφύγει την Οντένσε) και έχει προβάδισμα για τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr