Στοίχημα (09/05): Τα σημαντικότερα παιχνίδια στο κουπόνι

Aktinografia

Tο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (09/05) έχει μεγαλύτερη γκάμα σε αναμετρήσεις. Άλλωστε, ξεκινάει το πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε, ενώ έχει ξεκινήσει και η Νότια Κορέα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Με την παράδοση η Τορπέντο Ζοντίνο

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η Τορπέντο Ζοντίνο ταξιδεύει με την παράδοση στο μέρος της στην έδρα της Σλάβια Μοζίρ, ενώ λίγο αργότερα η Νέμαν Γκρόντνο υποδέχεται την σκληροτράχηλη Ρουχ Μπρεστ.

Πρεμιέρα στα Νησιά Φερόε

Το πρωτάθλημα Νησιών Φερόε ανοίγει την αυλαία του σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Η πρωταθλήτρια Κλάκσβικ υποδέχεται την Β36 Τόρσαβν, ενώ η κάτοχος του Κυπέλλου ΗΒ Τόρσαβν υποδέχεται την Στρέιμουρ. Αμφίρροπη αναμένεται η μάχη της Σκάλα με την Φουγκλαφιορντούρ, προβάδισμα για τη νίκη έχει η Βίκινγκουρ με αντίπαλο την Αργκίρ.

Αποφασισμένη η Ουλσάν, επιστροφή για Γκουανγκτζού

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική στην K-League 1 της Νότιας Κορέας. Η αποφασισμένη για τον τίτλο φέτος Ουλσάν υποδέχεται τη Σανγκγιού, η Ιντσεόν φιλοξενεί τη Νταεγού και η Γκουαντζού τη Σεονγκνάμ, στην επιστροφή της ύστερα από δύο χρόνια απουσίας.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr