Στοίχημα (20/03): Τα σημαντικότερα παιχνίδια στο κουπόνι

Aktinografia

Aναμετρήσεις από Λευκορωσία, Μπουρκίνα Φάσο, Παλαιστίνη και Σιγκαπούρη βρίσκονται στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα (20/03). Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Στη μάχη και οι πρωταθλητές

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Στις 17:00, η πρωταθλήτρια Ντινάμο Μπρεστ υποδέχεται τη Σμολέβιτσι, η οποία επέστρεψε στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας. Λίγο αργότερα (19:00), η Ντινάμο Μινσκ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη της κατηγορίας, Ρουχ Μπρεστ.

Με σύμμαχο την παράδοση η Καντιογκό

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπουρκίνα Φάσο. Η Καντιογκό υποδέχεται την Ουαγκαντουγκού με την παράδοση σύμμαχό της, την ώρα που η Ρόιαλ αντιμετωπίζει την ΑΣΦΑ Γιενεγκά στο «Wobi».

Ευκαιρία νίκης για τη Σαμπάμπ Αλ-Χαλίλ

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Premier League Παλαιστίνης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Η Αλ-Μπιράχ υποδέχεται τη Τζαμπάλ Αλ-Μουκαμπέρ σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σαμπάμπ Αλ-Χαλίλ αντιμετωπίζει την Παλεστίνιαν Φόρσιζ η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Διαβάστε τη συνέχεια μέσα από το Betarades.gr