Μάθετε για το παρολί: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το στοίχημα μπορεί να έχει δύο χρήσεις. Η μία είναι να το θεωρείς διασκέδαση και να το χρησιμοποιείς για να αυξήσεις τα επίπεδα της αδρεναλίνης σου. Έτσι ποντάρεις σε υψηλού ρίσκου σημεία, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη λογική. Η δεύτερη να το αντιμετωπίζεις σοβαρά και να προσπαθείς να βγάλεις κάτι από αυτό. Με τη χρήση των παρολί τα δύο παραπάνω συνδυάζονται. Και σοβαρή μελέτη και πιθανότητα υψηλών απολαβών και η αδρεναλίνη στα ύψη. Φυσικά, τα παρολί είναι διαθέσιμα και στην bet365.

Τι είναι το παρολί;

Είναι ένα συνδυασμός σημείων σε ένα και μοναδικό στοίχημα. Συνήθως το λιγότερο είναι τέσσερα και μπορούν να αυξηθούν γεωμετρικά. Με ένα ποσό, λοιπόν, ο παίκτης ποντάρει έναν συγκεκριμένο αριθμό στοιχημάτων και για να νικήσει πρέπει να επιβεβαιωθούν όλα. Αν γίνει αυτό, οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται. Παραδείγματος χάρη: Βρίσκετε έξι μικρές αποδόσεις (κοντά στο 1,20) στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αν τις συνδυάσετε, η απόδοση που θα προκύψει θα είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής, αφού θα πλησιάζει ή θα ξεπερνά το 3,00.

Αν αυξήσετε τις αποδόσεις, τότε το τελικό νούμερο θα εκτιναχθεί. Ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Ποντάρουμε σε τέσσερις νίκες που κυμαίνονται από το 1,70 ως το 2,00. Παίρνουμε τις αποδόσεις 1,75, 1,83, 1,90, 1,95 και 1,72. Με ποντάρισμα 1 ευρώ σε κάθε μία αν κάποιος τις έπαιζε σε μονά στοιχήματα και όλες επιβεβαιωνόντουσαν το έσοδο του παίκτη θα ήταν 1,75 + 1,83 + 1,90 + 1,95 + 1,72 = 9,15. Με το ίδιο ποσό, δηλαδή τα 5 ευρώ, αν τα έπαιζε συνδυαστικά τότε θα λάμβανε 5 Χ 1,75 Χ 1,83 Χ 1,90 Χ 1,95 Χ 1,72 = 199,88. Ποσό 20 φορές μεγαλύτερο!

Συμβουλές για να παίξετε παρολί

 • Ποτέ μην το παρακάνετε με τις επιλογές. Μπορεί να είναι ελκυστικό να παίξετε 10 παιχνίδια και να περιμένετε μία τεράστια ανταμοιβή, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Προτιμήστε 4, 5 ή το πολύ 8.
 • Παίξτε σε παρόχους που δίνουν μπόνους ή ειδικές προσφορές για τα παρολί. Την ώρα της μεγάλης νίκης ένα μπόνους 20% μπορεί να σας ικανοποιήσει πάρα πολύ και να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο λογαριασμό σας. Επίσης, υπάρχουν μπουκ που σας δίνουν την ευκαιρία να μη απωλέσετε κεφάλαιο, αν χάσετε ένα παιχνίδι. Αναζητείστε τους.
 • Επιλέξτε προσεκτικά κάθε αναμέτρηση. Το παραμικρό λάθος κοστίζει και για αυτό πρέπει να θεμελιώσετε το στοίχημά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Μη βάζετε παιχνίδια που δεν τα πιστεύετε.
 • Έχετε υπομονή. Σπανίως αυτού του τύπου οι στρατηγικές αποδίδουν αμέσως, ενώ θα υπάρχουν και στιγμές που θα χάσετε ένα παρολί από ένα γκολ στο φινάλε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας και μην κάνετε άσκοπα ανοίγματα.

Τα υπέρ των παρολί

 • Δίνουν μεγάλες νίκες και προσφέρουν ικανοποίηση.
 • Σας επιτρέπουν να συνδυάσετε σημεία τα οποία πιστεύετε.
 • Αυξάνουν τις μικρές αποδόσεις.

Τα κατά των παρολί

 • Μεγάλο ρίσκο και αβεβαιότητα. Μπορεί να έχετε πιάσει πέντε παιχνίδια και να χάσετε ένα και όλη σας η προσπάθεια να καταλήξει στα σκουπίδια.
 • Δεν μπορείτε να συνδυάσετε όλων των ειδών τα στοιχήματα. Παραδείγματος χάρη πολλοί μπουκ δεν επιτρέπουν στοιχήματα του ίδιου αγώνα, αν και η τάση αυτή φαίνεται σιγά σιγά να υποχωρεί.
 • Δεν προτιμώνται από τα μεγάλα πορτοφόλια, καθώς προσανατολίζονται στα μονά αποδεκτά.