Τι είναι και ποια η λογική του Cash Out

Το live betting έχει μπει για τα καλά στη ζωή των περισσότερων παικτών του στοιχήματος. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες δίνουν σε αυτούς δεκάδες επιλογές για να αυξήσουν τα κέρδη τους στις αναμετρήσεις που θα επιλέξουν. Από τις πλέον διαδεδομένες είναι το Cash Out, την οποία βρίσκουμε σε αρκετές από αυτές (πχ. Stoiximan).

Πρόκειται για μια online υπηρεσία, που σας προσφέρει την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θέλετε να επιμείνετε στο στοίχημα σας. Ουσιαστικά, η στοιχηματική εταιρία σας προσφέρει ένα ποσό, η τιμή του οποίου εξαρτάται απ’ την εξέλιξη του πονταρίσματος σας, προκειμένου να αγοράσει το στοίχημα σας (δίκην trading στο ανταλλακτήριο).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν το στοίχημα σας έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι ιστοσελίδες προσφέρουν Cash Out ακόμη και σε στοίχημα που χάνει.

Σε περίπτωση που το στοίχημα σας οδεύει προς επαλήθευση, οφείλετε να είστε προσεκτικοί με την επιλογή σας τη στιγμή της προσφοράς του Cash Out. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε ένα στοίχημα που έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης (πχ. έχετε παίξει άσσο και το σκορ είναι 2-0 στο 80’) και να συμβιβαστείτε με το μικρότερο ποσό προσφοράς του Cash Out, το οποίο συνήθως πλησιάζει το 70% του αρχικού σας κέρδους (πχ. Αν το κέρδος σας είναι στα 20 ευρώ, το Cash Out θα σας προσφερθεί στα 14 ευρώ). Στηρίξτε το στοίχημα σας αν το πιστεύετε και διακρίνετε κερδοφορία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην περίπτωση που το στοίχημα σας επαληθεύεται, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ανατροπής (πχ. Αν η ομάδα που ποντάρατε μείνει με 10 παίκτες ή αν ο αντίπαλος πιέζει πολύ και χάνει ευκαιρίες), η αποδοχή του Cash Out συνίσταται. Πάμε και στο ενδεχόμενο του Cash Out στο ενδεχόμενο διαφαινόμενης στοιχηματικής ήττας.

Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο book σας προσφέρει ένα μικρό ποσό, προκειμένου να μη χάσετε όλο το ποσό που ποντάρατε και έτσι ώστε να σας κρατήσει «ζεστούς» για πιθανά νέα πονταρίσματα. Χάνει ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσό, αλλά επενδύει στην καλή ψυχολογία σας για περισσότερα πονταρίσματα στο μέλλον.