Στοίχημα Goal Goal – No Goal – Τι είναι, οδηγός και στρατηγική

Η αγορά Goal Goal – No Goal πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο διαδεδομένες και δημοφιλείς στο χώρο του στοιχήματος και σίγουρα μια από τις βασικές επιλογές στο… δελτίο του κάθε παίκτη.

Σε αυτή την αγορά το μόνο που ενδιαφέρει τον παίκτη είναι αν θα σκοράρουν σε ένα παιχνίδι αμφότερες οι ομάδες (Goal/Goal) ή στην περίπτωση του No Goal αν θα βρει δίχτυα η μια από τις δυο ομάδες ή και καμία. Τη συγκεκριμένη αγορά μπορεί να τη συναντήσει κανείς με τη συντομογραφία G/G ή N/G, ενώ σε πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος μπορεί να το βρει κανείς και ως Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Το στοίχημα πλέον έχει εξελιχθεί σε… επιστήμη για αυτό το λόγο μπορεί να βρει κανείς πέραν των κλασικών περιπτώσεων του Goal Goal – No Goal και πολλές παραλλαγές. Ένα από αυτά είναι το συνδυαστικό στοίχημα όπου για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι ο παίκτης μπορεί να επιλέξει το Over 2,5 & G/G ή το Άσσος και N/G. Παράλληλα κάποιος μπορεί να επιλέξει να σκοράρει μόνη η γηπεδούχος ομάδα, να σκοράρει μόνη η φιλοξενούμενη, να μην σκοράρει καμία ομάδα στο παιχνίδι, καθώς και τα G-G/N-G στο πρώτο ημίχρονο ή  G-G/N-G στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως σε κάθε αγορά έτσι και σε αυτή υπάρχουν κάποιες παράμετροι που ο παίκτης θα πρέπει να έχει υπόψη του πριν ποντάρει. Για παράδειγμα απουσίες βασικών παικτών σε επίθεση και άμυνα, τη σημασία του αγώνα, τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες και γενικά στατιστικά των δυο αντιπάλων που μπορούν να βοηθήσουν τον παίκτη να βγάλει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Συμβουλές για την αγορά Goal Goal – No Goal

Στην περίπτωση του G/G καλό θα ήταν ο παίκτης να επιλέγει παιχνίδια τα οποία πιστεύει πως θα είναι «ανοιχτά» ανάμεσα σε ομάδες που σκοράρουν εύκολα, ή και δέχονται εύκολα γκολ. Να επιλέξει ομάδες που είναι αποτελεσματικές επιθετικά και ακόμη ομάδες που το G-G έχει επαληθευτεί στα τελευταία τους παιχνίδια.

Από την άλλη το N/G είναι κατάλληλο για παιχνίδια ανάμεσα σε καλές αμυντικά ομάδες που δύσκολα δέχονται γκολ, ή σε αναμετρήσεις όπου η γηπεδούχος είναι πολύ πιο ισχυρή από την φιλοξενούμενη.