Live betting: Πόσο επηρεάζουν οι αλλαγές αυτό

Τα τελευταία χρόνια αυξάνουν και πληθαίνουν οι παίκτες του στοιχήματος που επιλέγουν να περιμένουν την εξέλιξη των αναμετρήσεων, ποντάροντας τα χρήματά τους στο live betting. Άλλωστε, πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, γενικότερα υπάρχει αγωνιστική ισορροπία και δεν προκύπτει «καθαρό» σημείο.

Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που “κυνηγάνε” τις ανατροπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο παίκτης παρατηρεί την αναμέτρηση και συνήθως οι αντιδράσεις του εξαρτώνται από οποιαδήποτε (μικρή ή μεγάλη) διαφοροποίηση της κατάστασης. Μια τέτοια μπορεί να είναι οι παίκτες που έρχονται απ’ τον πάγκο, ωστόσο είναι μια «παρέμβαση» αρκετά σημαντική για να μας ωθήσει να ποντάρουμε τα λεφτά μας; Έχει βάση αυτή η θεωρία;

Παίξτε στις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα (Κλικ εδώ)

Συνηθίζεται όταν ένα παιχνίδι δεν πάει καλά, να έρχονται κινήσεις απ’ τον πάγκο. Το λογικό είναι οι νεοεισελθόντες παίκτες να είναι επιθετικοί ή τουλάχιστον παίκτες με επιθετικά χαρακτηριστικά για την ομάδα που δεν εξυπηρετείται απ’ το τρέχον αποτέλεσμα και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση. Δεν είναι παράλογη σαν σκέψη να θεωρήσει κάποιος ότι μια τέτοια αλλαγή μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς ο παίκτης που έρχεται απ’ τον πάγκο είναι ξεκούραστος, μπαίνει σε σημείο όπου συνηθίζεται να σημειώνονται γκολ (μετά το 65’), είναι πιθανό να αντιληφθεί πιο γρήγορα λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Ωστόσο, έρευνες έχουν αποφανθεί ότι η αν η ομάδα που προχώρησε σε μια τέτοια αλλαγή τελικά σκοράρει, το πιθανότερο είναι ότι θα τα κατάφερνε ακόμη και χωρίς τον νεοεισελθόντα. Καταλήγοντας, μια απλή αλλαγή επιθετικού είναι δύσκολο να έχει μεγάλη επίδραση σε μια αναμέτρηση και αποτελεί μια «παγίδα» την οποία ο παίκτης του live στοιχήματος οφείλει να αποφύγει.