Αποδόσεις Στοιχήματος: Ο ρόλος των μεταβολών στις ιστοσελίδες

Ένα από τα γνωστά φαινόμενα πλέον στο στοίχημα είναι η αλλαγή αποδόσεων στις ιστοσελίδες στοιχήματος, που μεταβάλλονται διαρκώς και αυτό συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους. Μάλιστα πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που παρακολουθούν με προσοχή τις αλλαγές και ποντάρουν με βάση αυτές.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να υπάρχει αλλαγή σε μια απόδοση, είναι ο μεγάλος τζίρος σε ένα σημείο, κυρίως όταν μεγάλο μερίδιο παικτών ποντάρει σε μια συγκεκριμένη απόδοση που θεωρεί ελκυστική. Μια ακόμη εκδοχή είναι το σετ με λάθος νούμερα που μπορεί να «ανοίξει» μια ιστοσελίδα. Αυτό γίνεται όταν οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τις αποδόσεις αρκετές ημέρες πριν την αναμέτρηση.

Ακόμη ένας λόγος είναι οι… επαγγελματίες του στοιχήματος που επιλέγουν να «φορτώσουν» σε συγκεκριμένες αποδόσεις για να αλλάξουν τις συνθήκες, αναγκάζοντας έτσι τις ιστοσελίδες να αναπροσαρμόσουν τα σετ και μεγάλο μερίδιο του απλού κόσμου να ακολουθήσει αυτή την αλλαγή. Αν πετύχουν το στόχο τους ξεκινούν να ποντάρουν σε άλλα σημεία κάτι που δημιουργεί ευκαιρία για εγγυημένο κέρδος ανεξαρτήτως απ’ την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Τέλος το «inside information» των ιστοσελίδων, οι πληροφορίες δηλαδή είναι ακόμη ένας λόγος που «ευθύνεται» για τις μεταβολές στις ιστοσελίδες. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα και παιχνίδια, όπου οι αναμετρήσεις «χειραγωγούνται», τα πονταρίσματα αυξάνονται και οι ιστοσελίδες αναγκάζονται να «κλειδώσουν» τις προσφορές τους.

Όπως προαναφέραμε στην αρχή η μελέτη και η μεταβολή των αποδόσεων είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο στοίχημα και που ο παίκτης θα πρέπει να παίρνει στα… σοβαρά. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να ελέγχει πρώτα σε πόσες ιστοσελίδες έχει αλλάξει η απόδοση, αλλά και πως δεν έχουν όλες οι μεταπτώσεις την ίδια σημασία. Για παράδειγμα σε αποδόσεις από 2.00 και κάτω η πτώση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 0.30 για να σας απασχολήσει, ενώ σε αποδόσεις ως το 3.00 τουλάχιστον 0.50. Στις μεγαλύτερες αποδόσεις στοιχήματος, οι πτώσεις θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές για να σας απασχολήσουν.