Αποφύγετε τα λάθη όταν ποντάρετε στο διαδίκτυο

Η βιομηχανία του στοιχήματος μεγαλώνει καθημερινά και μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένετε να αγγίξει τα 94 δισ. σε τζίρο. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αρχίσουν να ασχολούνται με το στοίχημα, επομένως είναι αναγκαίο να μάθουν να προσέχουν ορισμένα λάθη. Οι αρχάριοι κυρίως κάνουν τα ίδια συνηθισμένα λάθη, τα οποία οι… παλιοί χρειάστηκε να πληρώσουν για να μάθουν. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε ορισμένα από αυτά με σκοπό να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και… χρήμα. 

Μη γίνεστε άπληστοι

“Στην επιτυχία, γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη” λέει ένα σοφό ρητό στο χώρο των επιχειρήσεων. Οι νέοι παίκτες γίνονται συχνά άπληστοι, θέλοντας να μεγαλώσουν κι άλλο τη χαρά της επιτυχίας, προκαλώντας ολοένα και περισσότερο την τύχη τους. Επομένως, μην αυξάνετε το ρίσκο χωρίς να υπάρχει λόγος, χαρείτε με τις μικρές νίκες και τραβήξτε τα χρήματα από κερδισμένα δελτία το συντομότερο δυνατό. 

Μην ποντάρετε περισσότερα από αυτά που αντέχετε

Καλό θα ήταν να ποντάρετε ποσά τα οποία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εύκολα σε περίπτωση ήττας. Το να αυξήσετε πίεση στον εαυτό σας ποντάροντας ένα μεγάλο ποσό, σπάνια βγαίνει σε καλό. Δουλέψτε το bankroll management και μην παίζετε ποτέ με δανεικά λεφτά. 

Ερευνήστε πριν ποντάρετε

Ένα ακόμη σημαντικό λάθος που κάνουν οι νέοι παίκτες, είναι πως ποντάρουν χωρίς να “διαβάσουν” ιδιαίτερα το σημείο το οποίο πρόκειται να αγοράσουν. Δείτε τη φόρμα των ομάδων, τις επιδόσεις τους, την ειδησεογραφία και μετά τοποθετήστε τα χρήματά σας σε κάποιο στοίχημα. 

 Αποφύγετε τα παρολί

Το να συνδυάζετε πολλά στοιχήματα μαζί αυξάνει κατά πολύ το ρίσκο και και μειώνει δραματικά τις πιθανότητές σας για να πάτε ταμείο. Δεν είναι τυχαίο ότι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος παίζουν αποκλειστικά και μόνο έναν αγώνα. 

Μην ποντάρετε στην ομάδα την οποία υποστηρίζετε

Το συναίσθημα οδηγεί σε λάθη τόσο στο στοίχημα, όσο και στην καθημερινότητά μας. Επομένως, αποφύγετε να ποντάρετε χρήματα στην ομάδα σας, καθώς δεν θα είστε όσο αντικειμενικοί πρέπει στην επιλογή του σημείου. 

Ζωντανός στοιχηματισμός

Η αλήθεια είναι πως το Live Betting χαρίζει μοναδικές στιγμές δράσης, ωστόσο οδηγεί τον παίκτη σε συνεχόμενα λάθη. Οι παίκτες αρχίζουν να αγοράζουν συνεχώς σημεία και συχνά χάνουν τον έλεχγο, πράγμα που οδηγεί και σε λανθασμένες επιλογές σημείων. 

 Μην προσπαθείτε να ρεφάρετε

Το κυνήγι της… “ρέφας” είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο, καθώς ο παίκτης σταματάει να έχει καθαρό μυαλό στην επιλογή σημείων και απλώς ψάχνει αποδόσεις που θα του δώσουν πίσω τα χρήματα που έχει ποντάρει. Το συγκεκριμένο κυνήγι είναι ένας φαύλος κύκλος που σπανίως βγαίνει σε καλό στους παίκτες. Συνήθως θα χάσουν πολλά περισσότερα από αυτά τα οποία κυνήγησαν να πάρουν πίσω, επομένως αποδεχτείτε την ήττα όταν έρθει και μην κυνηγάτε μανιασμένα να ρεφάρετε τα χαμένα.