Ασιατικό χάντικαπ: Πως βγαίνουν οι αποδόσεις σε αυτό;

Μπορεί να μην το γνωρίζουν πολλοί, ωστόσο το ασιατικό χάντικαπ αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς τεχνικές πονταρίσματος. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τον κλασικό τρόπο επιλογής ενός σημείου, ενώ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε μακροχρόνιο επίπεδο υπάρχει οικονομικό όφελος.

Το ασιατικό χάντικαπ αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές πονταρίσματος, παρόλα αυτά πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του. Αυτό προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τον κλασικό τρόπο επιλογής ενός σημείου. Παρέχει συγκινήσεις και περισσότερες επιλογές, ενώ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε μακροχρόνιο επίπεδο υπάρχει οικονομικό όφελος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ας δούμε το βασικό σκεπτικό του ασιατικού χάντικαπ. Ο μπουκμέικερ προσφέρει μια μικρή βοήθεια προς το αουτσάιντερ, αναγκάζοντας το φαβορί να ξεπεράσει το εκτιμώμενο χάντικαπ για να βγάλει το σημείο και έτσι μπορεί να πει κανείς ότι το ζευγάρι γίνεται ισοδύναμο. Την ίδια στιγμή, ο παίκτης που ποντάρει τα λεφτά του καλείται να αντιμετωπίσει μικρότερη γκανιότα, αφού η ισοπαλία αποκλείεται απ’ τις προσφορές.

Πως βγαίνουν όμως οι αποδόσεις του ασιατικού χάντικαπ; Δεν είναι μια απλή υπόθεση, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι αν… σας κουράζουν οι μαθηματικοί τύποι και οι πράξεις, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετές «μηχανές» μετατροπής. Υπάρχουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες που προσλαμβάνονται απ’ τις στοιχηματικές εταιρίες προκειμένου να αναλύσουν και να προσφέρουν τις αποδόσεις του ασιατικού χάντικαπ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτές προκύπτουν μέσω στατιστικών δεδομένων και απεικονίσεων, αλλά και εκτιμήσεις της δυναμικής της κάθε ομάδας. Υπολογίζονται χωρίς γκανιότα και παίρνουν την τελική μορφή τους με βάση συγκεκριμένες μαθηματικές αντιστοιχίες. Εδώ μπορείτε να δείτε την επεξήγηση ασιατικών χάντικαπ.