Ευρωπαϊκό Χάντικαπ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μια πολύ γνωστή αγορά για τους παίκτες, μοιάζει λίγο πολύ με το Ασιατικό Χάντικαπ, αλλά ο τρόπος λειτουργίας του είναι έχει κάποιες σημαντικές διαφορές, καθώς σ’ αυτό έχουμε και τα τρία αποτελέσματα (1Χ2) , σε αντίθεση με το Ασιατικό που έχει μόνο δύο. Μιλάμε για μία άκρως ενδιαφέρουσα αγορά, ωστόσο ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να είναι πολύ καλά ενημερωμένος για τη δυναμική και τα στατιστικά των ομάδων που θα επιλέξει να στοιχηματίσει.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβει υπόψη ο παίκτης είναι οι καιρικές συνθήκες, η προϊστορία των δυο ομάδων, η σημασία της αναμέτρησης, η απόδοση των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά και αν υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών, καθώς και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Επιπλέον, ο παίκτης αν κινηθεί έξυπνα μπορεί να κάνει από μόνος του τη δική του στρατηγική, που θα του δώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Η πιο συνηθισμένη στρατηγική που ακολουθούν οι παίκτες είναι η επιλογή αναμετρήσεων ανάμεσα σε ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, σε ομάδες με μεγάλη δυναμική στην έδρα τους και την ίδια στιγμή φιλοξενούμενες ομάδες που συναντούν πολλές δυσκολίες όταν απομακρύνονται από την έδρα τους.

Πέραν του κλασσικού Ευρωπαϊκού Χάντικαπ με το line στο +1 / -1, σε πολλές ιστοσελίδες ο παίκτης έχει την ευκαιρία να βρει χάντικαπ και σε διαφορετικά line, όπως ευρωπαϊκό χάντικαπ ημιχρόνου η Χάντικαπ +2 / -2, +3 / -3. Για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ φτάνει να προσθέσουμε στο τελικό αποτέλεσμα το γκολ ή τα γκολ για την ομάδα που έχει το ακέραιο προβάδισμα.