Η στρατηγική του middling betting

Πολλοί είναι οι μαθηματικοί κανόνες που βρίσκουν εφαρμογή στο στοίχημα. Πρόκειται για ένα περίπλοκο παιχνίδι στο οποίο απαιτείται μελέτη, αφοσίωση και υπομονή. Πέρα από τα μαθηματικά υπάρχουν και διάφορες στρατηγικές οι οποίες προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και διαχείρισης των αθλητικών αναμετρήσεων. Μία από αυτές είναι το middling betting.

Πρόκειται για στρατηγική πονταρίσματος η οποία προσφέρει πλεονέκτημα όταν αλλάζουν οι αποδόσεις. Αποτελείται από τουλάχιστον δύο στοιχήματα σε αντίθετα αποτελέσματα στο ίδιο γεγονός. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα υπάρχει κέρδος, αφού τα δύο στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί σε αντίθετες γραμμές και τουλάχιστον ένα θα κερδίσει και θα αποφέρει κέρδος, κάτι που μειώνει το ρίσκο.

Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες που επέλεγαν να ποντάρουν ανάποδα σε γεγονότα, όπως ο θρυλικός Μπίλι Γουόλτερς, έτσι ώστε να υποχρεώσουν τους μπουκ να ανεβάσουν τις αποδόσεις στο αντίθετο line, το οποίο στη συνέχεια πόνταραν μεγαλύτερο ποσό. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια win-win κατάσταση, αρκεί φυσικά να έχεις το «πακέτο» για να την προκαλέσεις. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι σ’ αυτόν τον κόσμο που μπορούν να το καταφέρουν.