Ημίχρονο: Τα πλεονεκτήματα επιλογής αυτού στο στοίχημα

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται με το live betting, δηλαδή επιλέγουν να ποντάρουν στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης παρά πριν την έναρξη αυτής. Με αυτό τον τρόπο εκμεταλλεύονται τις δεκάδες προσφορές που υπάρχουν, αυξάνοντας παράλληλα το κέρδος τους.

Άλλωστε, πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, γενικότερα υπάρχει αγωνιστική ισορροπία και δεν προκύπτει «καθαρό» σημείο. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που “κυνηγάνε” τις ανατροπές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο παίκτης παρατηρεί την αναμέτρηση και συνήθως οι αντιδράσεις του εξαρτώνται από οποιαδήποτε (μικρή ή μεγάλη) διαφοροποίηση της κατάστασης.

Αυτό συμβαίνει είτε διότι δεν έχουν καταλήξει σε κάποια επιλογή πριν τον αγώνα, είτε επειδή θεωρούν ότι θα προκύψει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Ωστόσο, όσο πειρασμός κι αν θεωρείται το live, θα πρέπει να ξέρουμε ότι κρύβει αρκετές παγίδες, οι οποίες αφορούν κυρίως τις χαμηλές αποδόσεις, που λανθασμένα παίζουμε.

Μια τακτική που θα μπορούσε να ωφελήσει είναι να κάνουμε την αρχή με το παιχνίδι στο ημίχρονο. Σκεφτείτε το σαν το «αγροτικό» σας, τη δοκιμασία στην οποία θα υποβληθείτε πριν αποφασίσετε να μπείτε για τα καλά στο «χοντρό» παιχνίδι του live.

Η αγορά του ημιχρόνου έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο όλων το προφανές: το χρόνο. Είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση να έχεις 15 λεπτά στη διάθεση σου για να πάρεις μια απόφαση σε σύγκριση με το «ζωντανό» παιχνίδι, όπου οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν σαν… τρελές και δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς όσο «καθαρά» θέλεις.

Έχοντας παρακολουθήσει ήδη τα πρώτα 45 λεπτά, έχεις σχηματίσει άποψη για τις δύο ομάδες, γνωρίζεις τη δυναμική και τις συνθήκες της αναμέτρησης, είσαι σε θέση να καταλήξεις πολύ πιο εύκολα σε συμπέρασμα σε σχέση με πριν.

Ένα ακόμη θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνήθως οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες στο ημίχρονο. Για παράδειγμα, σ’ ένα ματς που είναι στο 0-0, το Over 2,5 σίγουρα θα προσφέρεται μια μονάδα ψηλότερα στο ημίχρονο, όπως επίσης και το G/G. Αντιστοίχως, η ανατροπή θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.