Μονά αποδεκτά: Η σωστή επιλογή αυτών στο στοίχημα

Οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν πως ο πιο σωστός δρόμος για κέρδος μακροχρόνια περνάει από τα «μονά αποδεκτά». Με άλλα λόγια, είναι η επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα.

Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη «μάχη» με τον boοk, ενώ παράλληλα αυξάνει από μόνος τη «γκανιότα» του δελτίου του. Αν τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας, τα ποντάρει σε «μονά αποδεκτά» αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Πολλές ιστοσελίδες, μάλιστα, όπως ο Stoiximan, προσφέρουν καθημερινά παιχνίδια προς στοιχηματισμό με 0% γκανιότα, γεγονός το οποίο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη για έναν παίκτη.

Παίξτε στις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα (Κλικ εδώ)

Το παρολί, ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο, εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς έστω και μία πρόβλεψη να χαθεί, τότε τα οφέλη για τον παίκτη είναι μηδαμινά. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management) και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να «πληρωθεί».

Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε «μονά αποδεκτά», τα οποία αποτελούν το σωστό δρόμο προς το ταμείο!