Ο δρόμος για ένα επιτυχημένο ποντάρισμα

Για να φτάσει ο παίκτης του στοιχήματος στο ταμείο καλό είναι να ακολουθήσει κάποιες βασικές συμβουλές. Αυτές είναι σίγουρο πως θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας στη …μάχη με τον book.

Τι πρέπει να κάνει, κάποιος, λοιπόν, προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του από το στοίχημα; Ιδού μερικές χρήσιμες συμβουλές.

*Το βασικότερο, ίσως, «όπλο» του παίκτη είναι να ποντάρει σε μονά αποδεκτά παιχνίδια και όχι σε παρολί. Μπορεί τα δελτία με πολλές επιλογές να φαίνονται πιο ελκυστικά, καθώς «υπόσχονται» μεγάλα κέρδη, αλλά ταυτόχρονα, ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για νίκη.

*Η σωστή διαχείριση κεφαλαίου (bankroll management). Ο κάθε παίκτης, οφείλει, αν θέλει να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου, να διαχειριστεί συνετά το κεφάλαιό του και να μην επιδιώξει μεγάλα οφέλη σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να χάσει άμεσα τα χρήματά του.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Να χρησιμοποιεί σωστά το «εργαλείο» του Live Betting. Το να στοιχηματίζει κανείς σε πραγματικό χρόνο σε έναν αγώνα που παρακολουθεί, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτικό. Και αυτό διότι έχει άμεση εικόνα για το παιχνίδι στο οποίο θέλει να στοιχηματίσει, την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες ή οι παίκτες κ.ο.κ.

*Να δείχνει μεγάλη προσοχή στην γκανιότα, δηλαδή την προμήθεια που κρατάει ο book ώστε να είναι κερδισμένος ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Καλό θα ήταν να αποφεύγει πολλούς αγώνες μαζί, προτιμώντας όσο το δυνατόν λιγότερους και να έχει τη δυνατότητα να παίζει σε διαφορετικές ιστοσελίδες.

*Να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στις πτώσεις αποδόσεων. Οι μεταβολές στις αποδόσεις ενός αγώνα μπορεί να έχουν πολλές εξηγήσεις και το να είναι ο παίκτης ενημερωμένος για αυτές, αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια του, προκειμένου να αποφεύγει τις παγίδες.

*Να ασχολείται με όσο το δυνατόν λιγότερα πρωταθλήματα, τα οποία θα παρακολουθεί συχνά. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτά μία σαφέστερη εικόνα για τις ομάδες στις οποίες πρόκειται να ποντάρει και μαθαίνει καλύτερα τη «συμπεριφορά» τους, γεγονός το οποίο τον βοηθά να στοιχηματίζει με μικρότερο ρίσκο.

*Να ενημερώνεται για τα νέα κάθε ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς πριν στοιχηματίσει αν κάποια ομάδα έχει σημαντικές απουσίες, αν λείπουν βασικοί της παίκτες και οτιδήποτε συμβαίνει στις τάξεις της που μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή της εντός του αγωνιστικού χώρου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Ένα ακόμη «εργαλείο» που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης, είναι τα στατιστικά. Μπορεί να μην αποδίδουν πλήρως την εικόνα μίας ομάδας, ή ενός παίκτη, ωστόσο από αυτά, αν «διαβαστούν» σωστά, είναι δυνατόν να εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

*Το ποδόσφαιρο είναι, φυσικά, το δημοφιλέστερο σπορ ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος, ωστόσο μία καλή συμβουλή θα ήταν να δοκιμάζει κανείς την τύχη του και σε άλλα αθλήματα, όπως το τένις και το μπάσκετ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι αυτά τα αθλήματα έχουν δύο ενδεχόμενα (νίκη-ήττα) και όχι τρία, όπως το ποδόσφαιρο (νίκη-ισοπαλία-ήττα), αυξάνοντας τις πιθανότητες για κέρδος.

*Να παίζει μόνο από το περίσσευμά του και όχι από το υστέρημά του. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το στοίχημα είναι πάνω από όλα διασκέδαση.