Ο ορισμός της γκανιότας

«Αυτή η ιστοσελίδα έχει υψηλή γκανιότα». Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται επισταμένα με το στοίχημα και δεν έχει ακούσει αυτή την έκφραση πολλάκις. Ωστόσο, πόσοι γνωρίζουν πραγματικά την έννοια της γκανιότας και τη σημασία που έχει στον κόσμο του στοιχήματος; Σε πολύ απλά λόγια, γκανιότα είναι η προμήθεια που πηγαίνει στην τσέπη των ιστοσελίδων, έτσι ώστε αυτές να είναι κερδισμένες ανεξαρτήτως αποτελέσματος και υποθέτοντας ότι τα ποσά που έχουν πονταριστεί από τους παίκτες στα τρία σημεία (1-Χ-2) αποδίδουν το ίδιο κέρδος.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Ας το δούμε από μαθηματική σκοπιά. Ο πιο διαδεδομένος μαθηματικός τύπος για την γκανιότα είναι ο εξής: Γκανιότα = 1/Απόδοση του Άσσου + 1/Απόδοση της Ισοπαλίας + 1/Απόδοση του Διπλού. Το εξαγόμενο ποσό πολλαπλασιάζεται επί 100 κι έτσι βγαίνει το ποσοστό της γκανιότας, που αντιστοιχεί και στην προμήθεια του book. Για παράδειγμα, αν η γκανιότα του book είναι 4%, τότε θα πρέπει να ποντάρετε 104 ευρώ για να κερδίσετε 100 ευρώ. Η γκανιότα έχει μεγάλη σημασία, καθώς όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο περισσότερο μειώνονται τα κέρδη του παίκτη. Αυτή αυξάνεται όταν αυξάνεται και ο αριθμός των αγώνων στους οποίους στοιχηματίζει ο παίκτης (παρολί), για αυτό το λόγο μία ενδιαφέρουσα συμβουλή είναι να προτιμάται μικρός αριθμός αγώνων για ποντάρισμα (ή ακόμα καλύτερα μονά αποδεκτά).

Υπάρχουν, πάντως, αρκετοί τρόποι για να κερδίσει ο παίκτης την γκανιότα. Οφείλετε να είστε σε επαγρύπνηση και να ενημερώνεστε διαρκώς για τις προσφορές των ιστοσελίδων, καθώς πολλές φορές προκύπτουν παιχνίδια με 0% γκανιότα. Αυτό συμβαίνει κυρίως εξαιτίας του ανταγωνισμού που προκύπτει ανάμεσα στις ιστοσελίδες. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να εντοπίζετε τόσο τα λάθη στις αποδόσεις, όσο και τις αποδόσεις που βγαίνουν νωρίς.