Οι “γρήγορες αγορές” στο στοίχημα και τα πλεονεκτήματά τους!

Ολοένα και αλλάζει το τοπίο στο στοίχημα με καινούριες και ενδιαφέρουσες κατηγορίες, πέρα από τις συνηθισμένες. Σε περίπτωση που σας αρέσει να περιμένετε και να ψάχνετε αρκετά την επιλογή, έχετε ήδη στη διάθεσή σας πληθώρα επιλογών. Τι γίνεται, όμως, με όσους επιθυμούν τα πιο άμεσα πονταρίσματα; Αν είστε ένας από αυτούς, τότε είστε στο κατάλληλο σημείο!

Ο τρόπος στοιχηματισμού με τον οποίο θα ασχοληθούμε έχει να κάνει με το live. Πολύ δυναμική είναι η παρουσία του ζωντανού στοιχηματισμού σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Μάλιστα, πλέον είναι μάλλον ο πιο διαδεδομένος θα έλεγε κανείς. Σε αυτόν τα τελευταία χρόνια έχουν περιληφθεί και ενότητες με το όνομα “γρήγορες αγορές”/”fast markets”. Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς σημαίνουν, η απάντηση έρχεται αμέσως.

Τι είναι οι “γρήγορες αγορές”;

Με πολύ απλά λόγια, εδώ τα πάντα κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς. Οι αποδόσεις αλλάζουν… στο δευτερόλεπτο και έτσι οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι άμεσες. Ειδικά για τις τιμές των αποδόσεων θα πρέπει να τονίζουμε ότι κατά βάση είναι μεγάλες και αυτό συμβαίνει επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Κάτι που όπως είναι κατανοητό συμφέρει τον παίκτη, πάντα φυσικά αν προσέξει τις επιλογές του.

Μιλώντας για ταχύτητα, το στοίχημα που θα τοποθετήσετε θα γνωρίζετε αν βγήκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Συχνά μέσα σε 1 μόλις λεπτό ή το πολύ-πολύ στο δεκάλεπτο! Δηλαδή, αν τελικά είστε τυχεροί και επιβεβαιωθεί το ποντάρισμά σας, θα δείτε στον λογαριασμό σας τα κέρδη άμεσα.

Συνήθως τέτοια στοιχήματα θα βρείτε για ποδόσφαιρο, όπως και για τένις. Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα γιατί έχουν τις λέξεις επόμενο λεπτό ή λεπτά στον τίτλο τους. Και δεν είναι περιορισμένες οι αγορές που διατίθενται σε αυτή την περίπτωση. Εκτός από τα αναμενόμενα γκολ, υπάρχουν επιπρόσθετα και επιλογές για κόρνερ, φάουλ και κάρτες.

Πολλά τα υπέρ

Είναι σίγουρα μια ενότητα στοιχηματισμού που είναι ανερχόμενη και οι λόγοι που την προτιμούν πολλοί είναι εύκολα κατανοητοί. Θα πρέπει να πούμε ξανά πως οι αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα εδώ και ως εκ τούτου μετράνε σε αξία. Μαζί πάει και ο χρόνος που θα πάρετε τα κέρδη σας. Καθώς όλα γίνονται μέσα σε λεπτά ή και δευτερόλεπτα, θα ξέρετε αν τελικά έχετε κερδίσει.

Οι επιλογές, ακόμη, είναι αρκετές και συνεχώς αυξάνονται. Άλλωστε, οι χρήστες δείχνουν την προτίμησή τους στη νέα αυτή τάση και οι book δεν τους χαλάνε χατίρι!

Οι πάροχοι με “γρήγορες αγορές”

Οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα έχουν προσθέσει στις διαθέσιμες επιλογές τους και αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Πρόκειται για απλή διαδικασία για να ποντάρετε με αυτόν τον τρόπο. Βρίσκετε την κατηγορία για live στοίχημα στην ιστοσελίδα του παρόχου που έχετε διαλέξει. Θα επιλέξετε στη συνέχεια το ματς που θέλετε και θα το κλικάρετε. Στις επιλογές εντός του θα ψάξετε για γρήγορες αγορές/fast markets..

Για την καλύτερη κατανόηση, ετοιμάσαμε παραδείγματα από στοιχηματικές σε μια συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επομένως, μπορείτε να δείτε τις πιο κάτω επιλογές:

Stoiximan “Superlive”

Stoiximan γρήγορες αγορές

Επιλογές όπως επόμενη “στημένη φάση” μετά το τάδε λεπτό, τι θα συμβεί/ τι θα κερδίσει κάποια ομάδα στο τάδε λεπτό, όπως πλάγιο, φάουλ κλπ.

Betshop “Γρήγορες αγορές”

Betshop γρήγορες αγορές

Διάστημα με περισσότερα γκολ, στο επόμενο 5λεπτο για παράδειγμα

Bet365 “Λεπτά”

Bet365 γρήγορες αγορές

Αφορά τα επόμενα 10 λεπτά με επιλογές Over/Under σε γκολ ή κόρνερ ή κάρτες

Interwetten “Λεπτές αγορές”

interwetten γρήγορες αγορές

Αν στα επόμενα 5 ή 10 λεπτά θα μπει γκολ ή ποιο θα είναι το σύνολο γκολ ή το αποτέλεσμα

Winmasters στο “Fast markets”

Winmasters γρήγορες αγορές

Στο επόμενο 1 λεπτό ή 5 λεπτά με επιλογές όπως γκολ, κόρνερ, φάουλ, ελεύθερο χτύπημα τερματοφύλακα