Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Οι παίκτες που θέλουν να ασχοληθούν με το διαδικτυακό στοίχημα μπορούν να επιλέξουν από πολλές ιστοσελίδες που δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ωστόσο, οι περισσότερες εξ’ αυτών πρόκειται, για αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδες. Εμείς στο Liveagones.gr σας παρουσιάζουμε μέσα σε κάθε preview της ιστοσελίδας, τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μίας, ώστε έπειτα μόνοι σας να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού σας.

Έτσι, από την πλευρά του ο κάθε παίκτης θα πρέπει έπειτα από έρευνα να βρει την κατάλληλη, αλλά και πιο αξιόπιστη ιστοσελίδα που θα πληροί τα στάνταρ για αυτόν και θα τον ικανοποιεί απόλυτα. Σίγουρα κριτήρια όπως καλές αποδόσεις, γρήγορες αναλήψεις, συχνά μπόνους στο στοίχημα, εξυπηρέτηση πελατών 24/7 είναι στοιχεία που κάνουν μια ιστοσελίδα πιο ελκυστική.

Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε ποιες είναι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για το 2017:

Stoiximan: Είναι ένα σάιτ φτιαγμένο στα μέτρα του Έλληνα παίκτη, με Live Betting όλη μέρα και με άμεση πληρωμή κερδών. Διαθέτει κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα, πλούσιο πρόγραμμα – μετάδοσης αγώνων με Live Streaming ασφάλεια στις συναλλαγές και αναλήψεις εντός 2-3 ημερών.

Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, ενώ παρέχει Freebets αξίας 20? στα γενέθλια και τη γιορτή σας. Παρέχει δυνατότητα Cash-out στα στοιχήματά σας, ενώ διαθέτει μεγάλη γκάμα για Live Betting & Live Streaming, καθώς και ασφάλεια στις συναλλαγές, με άμεσες πληρωμές.

Betshop: Είναι ένα νέο site φιλικό προς τον χρήστη, που δέχεται Paysafe Κάρτες. Διαθέτει Live Chat με Ελληνική Εξυπηρέτηση, παρέχει συχνές προσφορές με δώρα και Freebets αλλά και άμεση πληρωμή, εντός ολίγων ωρών.

Interwetten: Είναι μια ιστοσελίδα που προσφέρει Live Betting & Streaming στους περισσότερους αγώνες, αλλά και μεγαλύτερες αποδόσεις στα φαβορί. Συνεπέστατη στις πληρωμές, κάτι που την κάνει μια από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες.

Η αξιολόγηση των στοιχηματικών εταιριών (Κλικ Εδώ)