Οι παγίδες προς αποφυγή στο live betting

Πως μπορούμε να έχουμε κέρδος στο live betting; Ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε σε αυτό; Αυτό που πρέπει ο καθένας να γνωρίζει πριν εμπλακεί στη live δραστηριότητα είναι οι αποδόσεις πριν την έναρξη του ματς.

Να έχει μελετήσει την κατάσταση των δύο ομάδων, να ξέρει το φαβορί και το αουτσάιντερ, αλλά και τη ψυχολογία τους. Μόνο με σαφή άποψη σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν ένα ματς θα είναι σε θέση να εκτιμήσει αν οι αποδόσεις που αυξομειώνονται κατά τη διάρκεια του είναι οι ενδεδειγμένες. Για παράδειγμα, οφείλει να γνωρίζει πως συνηθίζει να αντιδρά μια ομάδα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, ποια είναι τα στατιστικά της, αν συσπειρώνεται ή αν καταρρέει.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ένα γκολ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Δεκάδες άλλες λεπτομέρειες λαμβάνονται υπ’ όψιν των book κατά τη διάρκεια των αγώνων, όπως μια κόκκινη κάρτα, μια απροσδόκητη αλλαγή, ένας τραυματισμός, μια διακοπή του ρυθμού και άλλα πολλά. Συνεπώς, όπως και η μελέτη για ποντάρισμα πριν το ματς, έτσι και ο live στοιχηματισμός είναι αναγκαίο να προκύπτει έπειτα από σαφή γνώση του τρόπου διαχείρισης της εκάστοτε ομάδας.