Στοίχημα: Ποντάροντας στις κάρτες!

Πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που ασχολούνται εξ ολοκλήρου με το live betting τα τελευταία χρόνια, από το να ποντάρουν τα χρήματα τους πριν την έναρξη μίας αναμέτρησης.

Άλλωστε, πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, να είναι αμφίρροπα και να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Απ’ τα πιο δημοφιλή στοιχήματα του live, εκτός των γκολ, είναι τα κόρνερ και οι κάρτες.

Σύμφωνα με έρευνες, οι μεγαλύτερες διακυμάνσεις παρουσιάζονται στον τομέα των καρτών, όπου προκύπτουν πραγματικές ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα 15 λεπτά μόλις το 13% των αγώνων της εν λόγω έρευνας είχαν κίτρινη κάρτα, αριθμοί που εκτινάσσονται όταν αναφερόμαστε στα τελευταία 15 λεπτά των αναμετρήσεων.

Σ’ εκείνο το κομμάτι το ποσοστό των αγώνων με κίτρινες κάρτες αγγίζει το 60%, μια λογική άνοδος, καθότι τα φάουλ, τα νεύρα και οι καθυστερήσεις είναι πολλά περισσότερα, ενώ γίνονται και εύκολα λάθη ή φάουλ για να «κόψουν» μία αντεπίθεση. Σ’ αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς παίζει ρόλο και η έλλειψη δυνάμεων στο φινάλε των αγώνων. Δεν παρατηρούνται τέτοιες αυξομειώσεις στις αγορές των κόρνερ.