Πως ανοίγουμε λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία;

Πολλοί είναι οι παίκτες που επιλέγουν να αφήσουν τον επίγειο στοιχηματισμό και να προχωρήσουν σε αυτόν μέσω του διαδικτύου. Παρακάτω θα εξηγήσουμε τον τρόπο ανοίγματος λογαριασμού σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Προφανώς και θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, όμως σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εφάμιλλη. Συνήθως στο δεξί πάνω άκρο της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδας υπάρχει η επιλογή “Εγγραφή“. Κάνοντας κλικ θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Υπογραμμίστε το γεγονός ότι τόσο το email όσο και το ονοματεπώνυμο πρέπει να αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία. Ακολούθως εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι ένα κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου η εγγραφή σας να προσωποποιηθεί και να είναι πιο ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και άλλα, και κλικάρετε την επιλογή “Αποδοχή όρων”. Ενδέχεται σε ορισμένες ιστοσελίδες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου captcha, όπου χρειάζεται προσοχή για να τοποθετήσετε επακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κεφαλαίο γράμμα).

Κάπου εδώ η διαδικασία φτάνει προς το τέλος της. Διαλέγετε την “Εγγραφή”, τσεκάρετε το e-mail σας για την αποστολή e-mail επιβεβαίωσης και προχωράτε στην κατάθεση. Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας η ιστοσελίδα θα σας ζητήσει να αποστείλετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένη την ταυτότητα σας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,ΟΤΕ, κλπ). Και κάπου εδώ “The game begins…”