Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ταχύτητα στο στοίχημα;

Παίκτες στο στοίχημα υπάρχουν πολλοί, ωστόσο δεν καταλήγουν όλοι στο ταμείο για πληρωμή! Εφόσον ο παίκτης είναι προσεκτικός, μελετηρός και υποψιασμένος έχει τη δυνατότητα μακροχρόνια να βγει κερδισμένος από αυτό το «άθλημα». Για να συμβεί αυτό όμως απαιτείται χρόνος, κόπος και γρήγορα αντανακλαστικά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο χώρος του στοιχήματος έχει δύο ειδών παίκτες: τους καλούς και τους κακούς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε απ’ τις αποδόσεις στις οποίες επιλέγουν να ποντάρουν τα χρήματα τους σε σχέση με τις αποδόσεις που τα στοιχήματα «κλείνουν». Για παράδειγμα, ένας παίκτης που προλαβαίνει αποδόσεις όπως 2,05 ή 2,00 πριν υποχωρήσουν στο 1,80 ή στο 1,75 είναι βέβαιο ότι μακροχρόνια θα βγει κερδισμένος. Μπορεί να μην πλουτίσει, αλλά σίγουρα δε θα βγει χαμένος.

Για να συμβεί αυτό όμως, ο οποιοσδήποτε θέλει να αποκαλείται «παίκτης στοιχήματος» οφείλει να είναι γρήγορος, άμεσος, υποψιασμένος και ενεργός. Το ίντερνετ πλέον προσφέρει πολλές δυνατότητες, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες ο παίκτης οφείλει να κινηθεί γρήγορα και να επιλέξει τις καλύτερες αποδόσεις πριν αυτές πέσουν. Μετά από κάποιους μήνες θα καταλάβει γιατί αυτή ήταν η κίνηση «ματ».