Πώς παίζεται το σύστημα στο στοίχημα;

To στοίχημα αποτελεί μία ενασχόληση με ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, όμως στους αρχάριους παίκτες παρατηρούνται ορισμένες βασικές απορίες. Μία από τις συχνότερες αφορά το “σύστημα στο στοίχημα”. Πώς, λοιπόν, παίζουμε σύστημε στο στοίχημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μία σαφή εικόνα, ενημερώνοντάς σας και για τα κέρδη από ένα τέτοιο δελτίο.

Όλες οι αναμετρήσεις παίζουν στην Goalbet!

Για να ξεκινήσουμε με την ορολογία, σύστημα είναι «ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο γεγονότων ανά πλήθος ζητουμένων γεγονότων». Με πιο απλά λόγια, παίζοντας ένα σύστημα διαλέγουμε έναν αριθμό αγώνων και από αυτούς, ορίζουμε τα ζητούμενα γεγονότα που θέλουμε να πιάσουμε.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος, που το κάνει ελκυστικό σε αρκετούς παίκτες, αφορά το γεγονός ότι ακόμη κι αν χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια, μπορούν να βγάλουν κάποιο κέρδος ή τουλάχιστον να πάρουν πίσω τα πονταρίσματά τους.

Καλύτερα είναι να μιλάμε με παραδείγματα και πάμε ευθώς αμέσως να το κάνουμε. Έστω ότι θέλουμε να στοιχηματίσουμε σε τέσσερις αγώνες και επιλέγουμε να παίξουμε σύστημα 2-3-4. Αυτό σημαίνει πως θα πάρουμε κάποια χρήματα ακόμη κι αν πιάσουμε μόλις δυο από τους τέσσερις αγώνες, ωστόσο θα είσαι σαφώς λιγότερα απ’ ότι αν πιάναμε τρεις ή και τους τέσσερις.

 

 

Δίπλα σε κάθε επιλογή, αναφέρεται το κόστος, για παράδειγμα, 6 ευρώ οι δυάδες, 4 ευρώ οι τετράδες κ.ο.κ. Με τα χρήματα, λοιπόν, που έχουμε τοποθετήσει σε κάθε κατηγορία, στο σύστημά μας κοστίζει συνολικά 19 ευρώ. Το ανώτερο ποσό που θα κερδίσουμε, αν προβλέψουμε σωστά σε όλα τα παιχνίδια, είναι 472.25€, ενώ για να υπάρξει επιστροφή κάποιων χρημάτων, χρειάζεται να «πιάσουμε» δύο αγώνες τουλάχιστον.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για να είναι κερδοφόρο ένα σύστημα, οι αποδόσεις ενδείκνυται να είναι σχετικά μεγάλες (μεγαλύτερες του 2.00). Αποδόσεις όπως της τάξης του 1.30 ή του 1.50 κρίνονται… απαγορευτικές όταν επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε σε σύστημα, καθώς ακόμη και αν «πιάσουμε» δυο ή τρία παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χάσουμε αρκετά από τα χρήματα τα οποία ποντάραμε.

Το παραπάνω παράδειγμα αποτελεί έναν “μπούσουλα” για όσους θέλουν να παίξουνε σύστημα. Μπορεί, προφανώς, κάποιος να επιλέξει μεγαλύτερο αριθμό ζητούμενων γεγονότων (πχ. σύστημα 3-4-5-6).