Σύνεση και μέτρο: Οι δύο βασικοί κανόνες του στοιχηματισμού

Το να βγει κερδισμένος μακροχρόνια ένας παίκτης του στοιχήματος είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, άσχετα αν πολλοί έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό είναι πως το κάνουμε για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι επιβίωσης. Θα πρέπει οι επιλογές μας να είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

Συνεπώς, αυτό που έχει σημασία είναι να ποντάρουμε με χειρουργική ακρίβεια πάντα με βάση την τσέπη μας. Ο κάθε παίκτης, οφείλει, αν θέλει να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου, να διαχειριστεί συνετά το κεφάλαιό του και να μην επιδιώξει μεγάλα οφέλη σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να χάσει άμεσα τα χρήματά του. Το υπέρμετρο ρίσκο και η ψευδαίσθηση ότι το υψηλότερο ποντάρισμα θα φέρει περισσότερα κέρδη, είναι το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος.

Όσο περισσότερη σύνεση και μέτρο βάζουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Ίσως όχι εκατομμύρια, αλλά ένα… χαρτζιλίκι. Το ιδεατό θα ήταν να θεσπιστεί απ’ την αρχή της σεζόν το ακριβές συνολικό ποσό που είμαστε σε θέση να διαθέσουμε μέχρι το φινάλε της. Τα βάζουμε κάτω, αποφασίζουμε πόσα αντέχει η τσέπη μας και τηρούμε το χρονοδιάγραμμα με ευλάβεια, αν δε θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Επίσης σημαντικό είναι να ποντάρουμε μικρά ποσά, αφού ως γνωστόν, κανείς δεν έγινε εκατομμυριούχος απ’ το στοίχημα.