Στατιστικά και Livescore

Το στοίχημα είναι γνώση και ενημέρωση. Χωρίς αυτά καλύτερα να μη δοκιμάσετε την τύχη σας. Γιατί πολύ απλά το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη. Χρειάζονται οπωσδήποτε και τα άλλα δύο, στον μέγιστο βαθμό μάλιστα. Αυτά τα αποκτάτε λοιπόν μέσα από τη δική σας προσπάθεια με τα κατάλληλα εργαλεία που σας δίνονται. Δύο από αυτά είναι τα στατιστικά και τα livescore. Κάθε bookmaker που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να τα παρέχει απλόχερα στους παίκτες του. Οι περισσότερες λοιπόν από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα έχουν επενδύσει στα συγκεκριμένα εργαλεία. Είναι απλά στο χέρι σας να επενδύσετε και εσείς από τη μεριά σας σε αυτά, για να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ή αν προτιμάτε για να είμαστε πιο ακριβείς, να μειώνετε το ποσοστό αυτής στην έκβαση του δικού σας στοιχηματικού αποτελέσματος.

Στατιστικά

Μην ξεχνάτε ότι οι αποδόσεις στο στοίχημα δεν είναι τίποτα άλλο από μαθηματικά. Προκύπτουν με βάση την γκανιότα. Φυσικά και από την εκτίμηση του trader, αλλά η βάση τους είναι η μαθηματική επιστήμη. Σκεφτείτε λοιπόν τι μπορεί να σημαίνει στατιστική για το στοίχημα. Πάρα πολλά. Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση πάνω στην οποία θέλετε να ποντάρετε πρέπει να τσεκάρετε πολλές παραμέτρους.

Να δείτε την αναλυτική βαθμολογία. Τόσο τη συνολική, όσο και την επί μέρους σε εντός και εκτός έδρας. Απαραίτητο να ξέρετε τι έχει κάνει η κάθε ομάδα στα έξι τελευταία ματς συνολικά για τη φόρμα, αλλά και στα έξι τελευταία επί μέρους ανά έδρα. Κι ακόμη περισσότερα. Στατιστικά σε Under/Over και Goal/No Goal. Επίσης δείτε πόσες κάρτες δέχονται, πόσα κόρνερ κερδίζουν και παραχωρούν, αλλά και με ποιον τρόπο σκοράρουν. Επίσης μπορείτε να δείτε τη συμπεριφορά του εκάστοτε ζευγαριού στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Χρονικά όρια και στατιστική

Η λίστα των στατιστικών έχει γίνει πλέον ανεξάντλητη. Οι ιστοσελίδες έχουν επενδύσει πολλά στη στατιστική και στην παροχή πληροφορίας προς τους παίκτες. Η κατηγοριοποίηση στον χρόνο είναι εξαιρετικά σημαντική. Ανά 10λεπτό ή ανά τέταρτο. Κάθε πότε σκοράρει η κάθε ομάδα, πότε συμπεριφέρεται καλύτερα στο πρώτο μέρος ή στο δεύτερο. Είναι ειδική στα late goals (τελευταίο 10λεπτό) και αν ναι, σε τι ποσοστό. Αυτή η πληροφορία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το live betting με δεδομένα για ανατροπές, επόμενο ή τελευταίο γκολ. Η αλήθεια γενικότερα είναι ότι η στατιστική γεννά πολλές φορές και από μόνη της επιλογές. Καλό θα είναι πάντως να την παντρεύετε πάντα με τα αγωνιστικά νέα και τη φόρμα των ομάδων. Να μην την απομονώνετε δηλαδή από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Livescore

Μπορεί το Live streaming να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η εικόνα είναι σύμμαχος στο στοίχημα και απαραίτητη για το live. Δεν γίνεται όμως να βλέπουμε 10 ματς ταυτόχρονα. Δεν έχουμε 20 μάτια, ευτυχώς ή δυστυχώς. Με το Livescore όμως μπορείτε να δείτε πως εξελίσσονται τα σκορ ακόμη και σε 100 ματς την ίδια στιγμή. Είναι πολύτιμο διότι είστε μέσα στις εξελίξεις. Κι αν είχατε κάτι στο μυαλό σας για κάποια ματς πριν ξεκινήσουν και δείτε ότι οι εκτιμήσεις μάλλον είναι σωστές, τότε κινείστε ανάλογα. Η κατηγοριοποίηση που έχουν και εδώ οι bookmakers είναι εύχρηστη και δεν θα χάσετε δευτερόλεπτο. Επιλέγετε ανά άθλημα, διοργάνωση, ακόμη και ανά ώρα έναρξης. Μπορείτε επίσης να χωρίσετε το live με το prelive. Είναι σημαντικό να μην χάνετε χρόνο στο στοίχημα και να είστε μέσα στα πράγματα. Αν βρείτε λοιπόν αυτό που θέλετε να μάθετε γρήγορα, τότε ξέρετε τα πάντα.

Δύο πολύτιμα εργαλεία

Ανακεφαλαιώνοντας μπορούμε ξεκάθαρα να πούμε πως αμφότερα είναι από χρήσιμα ως απαραίτητα για το στοίχημα. Τόσο το livescore όσο και τα στατιστικά μπορούν να σας οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Να γίνουν πολύτιμα εργαλεία και σημαντικά όπλα στη μάχη του στοιχήματος. Χρησιμοποιήστε τα και δεν θα το μετανιώσετε.