Στοίχημα: Η αξία των αποδόσεων σε αυτό

Προτού αποφασίσουμε να ποντάρουμε τα χρήματά μας σε κάποιες αναμετρήσεις στο στοίχημα θα πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση των δεδομένων. Άλλωστε, μιλάμε για ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με τις αποδόσεις και που δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του στη χώρα μας, το ΠΡΟΠΟ. Γίνεται απολύτως αντιληπτό ότι η ψυχολογία του παίκτη τον ωθεί σε επιλογές που θεωρητικά είναι ασφαλείς και κυμαίνονται σε αποδόσεις 1.20 και 1.30, ωστόσο δεν είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα που προσφέρεται σε τόσο χαμηλή απόδοση είναι το φαβορί για να κερδίσει, αλλά η επιλογή της δεν εμπεριέχει αξία για την τσέπη μας. Όλη η λογική του στοιχήματος άλλωστε, είναι παντελώς διαφορετική. Ο μελετημένος παίκτης, αυτός δηλαδή που σέβεται το ποντάρισμα του και δεν επιλέγει πάνω από 2-3 παιχνίδια για να ποντάρει, οφείλει να αναζητήσει την αξία σε υψηλότερες αποδόσεις, οι οποίες θα «κρύβουν» το λάθος του bookmaker.

Κοντολογίς, αναζητούμε επιλογές που θεωρούμε ότι θα έπρεπε να κυμαίνονται στο 1.30-1.40, αλλά ο ΟΠΑΠ ή η οποιαδήποτε νόμιμη διαδικτυακή ιστοσελίδα προσφέρει σε αποδόσεις περίπου στο 1.70 με 1.80. Ψάχνουμε δηλαδή, αυτή τη μια λανθασμένη εκτίμηση των book που πάντα υπάρχει στις προσφορές τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν μελετήσουμε ορθώς και κάνουμε μια σοφή επιλογή, θα είναι κρίμα να την «κολλήσουμε» σε άλλο ένα ή άλλα δύο παιχνίδια με αποδόσεις γύρω στο 1.30. Έτσι, αδικούμε τον εαυτό μας και σε τελική ανάλυση, την τσέπη μας.