Στοίχημα Κόρνερ – Τι είναι, Οδηγός και Στρατηγική

Στοίχημα Κόρνερ: Μια εναλλακτική αγορά που προσφέρεται από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι το στοίχημα κόρνερ, με το ενδιαφέρον του παίκτη να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό των κόρνερ που θα εκτελεστούν σε έναν αγώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια είναι από τις βασικές επιλογές για στοίχημα, στα οποία οι παίκτες ποντάρουν είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα έχετε υπάρχουν οι αποδόσεις: Over 11.5 κόρνερ @ 1.95 και Under 9.5 κόρνερ @ 1.70. Εάν ο παίκτης επιλέξει το Over 11.5 τότε για να κερδίσει θα πρέπει στον αγώνα να γίνουν τουλάχιστον 12 κόρνερ. Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο Under 9.5 τότε θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 9 κόρνερ.

Πριν από το ποντάρισμα στην συγκεκριμένη αγορά, ο παίκτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του ορισμένους παράγοντες, όπως, για παράδειγμα, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, τη διαφορά της δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, τους στόχους και τα κίνητρά που έχουν, καθώς και τον απολογισμό των κόρνερ των αντιπάλων σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στην περίπτωση επιλογής πονταρίσματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη του παίκτη η κατάσταση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, το σκορ της αναμέτρησης, καθώς επίσης και το κίνητρο που έχουν οι ομάδες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Παράληλλα, κατά πόσο είναι επιθετικές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και φυσικά το λεπτό του αγώνα.

Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά Στοίχημα Κόρνερ. Για παράδειγμα, ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ, ποια θα εκτελέσει πρώτη ή τελευταία κόρνερ, ποια από τις δυο θα έχει τα περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ, στο λεπτό που θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ, αλλά και πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν συνολικά στο παιχνίδι, είτε στο πρώτο ή δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.