Στοίχημα over under: Οδηγός και χρήσιμα tips

Αναμφίβολα το over under στο στοίχημα πρόκειται για μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλέστερες αγορές στο στοίχημα, συγκεντρώνοντας καθημερινά μεγάλα ποσά. Στη συγκεκριμένη αγορά ο παίκτης ενδιαφέρεται για τον αριθμό τερμάτων που θα επιτευχθούν σε έναν αγώνα και όχι ο τελικός νικητής της αναμέτρησης.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές, ενώ ο παίκτης μπορεί να τη συναντήσει σε πολλές παραλλαγές. Η πιο διαδομένη είναι το Over 2,5 και το Under 2,5. Αυτό σημαίνει πως για να κερδίσει κάποιος που πόνταρε στο Over 2,5 θα πρέπει το άθροισμα τερμάτων να είναι από τρία γκολ και πάνω, ενώ στο Under 2,5 το άθροισμα τερμάτων σε ένα παιχνίδι θα πρέπει να είναι κάτω από 2.5 γκολ (0 ή 1 ή 2 γκολ).

Καθημερινές αναμετρήσεις χωρίς γκανιότα στον Stoiximan!

Από κει και πέρα ο παίκτης μπορεί να συναντήσει το Under/over 3.5 γκολ. Αυτό σημαίνει πως με 4 γκολ και πάνω επαληθεύεται το over3.5, ενώ αν επιτευχθούν μέχρι τρία γκολ επαληθεύεται το under 3,5.

Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή του Ασιατικού Under / Over, γνωστότερου ως split. Εκεί υπάρχουν οι εκδοχές με δεκαδικό 0.25 και 0.75. Αν, για παράδειγμα, ο παίκτης επιλέξει το Under 2.25 σε ένα παιχνίδι, αν επιτευχθούν 0 ή 1 γκολ κερδίζεται ολόκληρο το ποσό. Αν, όμως, επιτευχθούν δύο γκολ, τότε κερδίζεται το 50% του ποσού. Στην περίπτωση, τώρα, του Over 2.75 η επίτευξη τριών γκολ συνεπάγεται το 50% του κέρδους.

Ακολουθεί η αγορά του Under 2 και Over 2. Για να κερδίσει ένας παίκτης έχοντας ποντάρει Under 2 θα πρέπει να επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα το στοίχημα χάνεται. Στην περίπτωση τώρα του Over 2 ο  παίκτης θα κερδίσει εάν επιτευχθούν συνολικά 3 ή και περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα χάνεται.

Φυσικά όπως σε κάθε αγορά έτσι και σε αυτή ο παίκτης πριν αποφασίσει να ποντάρει θα πρέπει να έχει υπόψη του ορισμένες παραμέτρους. Για παράδειγμα απουσίες βασικών παικτών σε επίθεση και άμυνα, τη σημασία του αγώνα, τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες και γενικά στατιστικά των δυο αντιπάλων που μπορούν να βοηθήσουν τον παίκτη να βγάλει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Τέλος δεν πρέπει να ξεφεύγει της προσοχής και η ύπαρξη ολόκληρων πρωταθλημάτων, στα οποία παραδοσιακά σημειώνονται λίγα ή πολλά γκολ αντίστοιχα.